KPV LV valde aicinās Petraviču palikt tikai vienā amatā – ministres vai deputātes

Ramona Petraviča, foto Saeima.lv

Partijas “KPV LV” valde nolēmusi aicināt savu partijas biedri, labklājības ministri Ramonu Petraviču izšķirties par vienu – Saeimas deputātes vai ministres – amatu. 

Partijas valde šādu lēmumu pieņēmusi pēc ministres uzklausīšanas, kurā viņa skaidroja  situāciju sociālās aprūpes iestādēs.

“KPV LV” valdes loceklis Artūrs Vējš Latvijas Televīziju informēja, ka pēc partijas domām, daudzos jautājumos atbildība gulstas uz valdību kopumā. Taču ņemot vērā  informāciju, kura ir partijas rīcībā, “KPV LV” uzskata, ka ministrei būs grūti turpināt darbu Labklājības ministrijā, it sevišķi, ja spēki sadalāmi starp Saeimu un ministriju. Tāpēc ministrei ir ieteikts pieņemt valstisku lēmumu un izvērtēt iespēju koncentrēt visus savus spēkus darbam, nedalot tos starp parlamentu un ministriju.

Kuru amatu izvēlēties, tas paliekot ministres ziņā – atkāpties vai nolikt Saeimas deputāta pilnvaras uz laiku, skaidroja Vējš.

LTV ar ministri šodien nav izdevies sazināties. Viņas preses sekretārs sacīja, ka ministre pagaidām komentārus nesniegs. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: LTV

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ķesele
ķesele

Visiem jau būtu drošāk, ja paliktu mājās un putekļus slaucītu. Jebkurā amatā tikai postu vien nes

kalašnikovs
kalašnikovs

Ramuna! Kad iesi prom -paņem līdzi savus rēķinvežus, jo stipri ilgi rēķina!

Lindraki
Lindraki

ar tim cietu galviņu varbūt drošākais ir nelais ārous Saldus robežām? Feministes jau blēs… bet nevajag zināmu kontingentu laist tuvāk par 101. kolometru Pšprūk te dazās savvaļā … un tad līdzjūtība visiem pensionāriem un pansionātu iemētniekeim Nenoķēra laikus Pāspruka jau arī nevadāmā savā pratiņā šupļinska