KPV LV abās biedru sapulcēs ievēlētais partijas vadītājs Millers sūdzēsies policijā

Rolands Millers

Partijas “KPV LV” 6. decembra un 12. decembra biedru sapulcēs ievēlētais partijas vadītājs Rolands Millers vērsīsies policijā par, viņaprāt, nepilnīgu un līdz ar to, iespējams, viltotu dokumentu iesniegšanu Uzņēmumu reģistrā (UR) par 6. decembra biedru sapulces rezultātiem.

Millers par attiecīgo situāciju plāno ar iesniegumu vērsties gan Valsts policijā, gan UR. Abās sapulcēs ievēlētais vadītājs uzskata, ka UR nesen reģistrējis jauno “KPV LV”, ņemot informāciju no nepilnīga dokumenta, jo tur neesot bijis norādīts, ka Millers ir ievēlēts kā vadītājs.

Tā kā viņš nav devis piekrišanu 6. decembra lēmumu iesniegšanai UR, tad Millers plāno aicināt VP un UR atcelt lēmumu par pašreizējas valdes darbību. Abās sapulcēs ievēlētais vadītājs uzskata, ka ir jāreģistrē 12. decembra sapulces lēmumi, jo tajā piedalījās vairāk partijas biedru, tāpēc tā esot leģitīmāka par 6. decembra sanāksmi.

Savukārt 6. decembra sapulces rīkotāji iepriekš informēja, ka Millers, lai arī tika ievēlēts par partijas priekšsēdētāju, pēdējā mirklī esot atteicies uzņemties šo amatu, neparakstot piekrišanu.

Kā zināms, UR reģistrējis partijas “KPV LV” 6. decembra biedru sapulcē lemto, līdz ar to politiskā spēka valdē vairs nav neviena Saeimā ievēlēta politiķa vai ministra. Turpretim Saeimas deputāts Ralfs Nemiro (KPV LV), kurš minētajā sapulcē tika izslēgts no partijas rindām, ir pārliecināts, ka tiks reģistrēts arī 12. decembrī lemtais, kas atcels iepriekšējos lēmumus.

Kā liecina UR dati, pašlaik “KPV LV” valdē ir Toms Andersons, Elita Lazda, Artūrs Vējš, Agnese Zaļakmentiņa, Miks Vizbulis un Raimonds Nipers.

Savukārt 12. decembrī valdē tika ievēlēts Millers, Nemiro, Ēriks Pucens, Ieva Krapāne, Ramona Petraviča, Andersons, Māris Možvillo, Nipers un Mārtiņš Bremze.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Iii
Iii

KPV sāk atgādināt idiotu un kašķu veceņu baru. Nākamās vēlēšanas parādīs, ka valsts nepieder kpv.