Kossovičs: Ķirsis gandrīz četrus gadus detaļās deva rīkojumus KNAB aizturētajam Vaivodam

Foto: "X"/Mārtiņš Kossovičs

Vilnis Ķirsis ilgstoši ir pasargājis Satiksmes departamenta vadītāju Jāni Vaivodu. Visi lēmumi satiksmes jomā Rīgā jau ceturto gadu tika saskaņoti starp Vaivodu, Ķirsi un Pulku. Līdz šim Ķirsis izvēlējās neredzēt Jāņa Vaivoda daudzos iespējamos pārkāpumus, platformā X vēsta partijas “Progresīvie” Rīgas domes deputātu frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs, reaģējot uz KNAB vakardienas “viesošanos” Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamentā un, iespējams, veikto tā vadītāja pienākumu izpildītāja Jāņa Vaivoda aizturēšanu (KNAB veic izmeklēšanas darbības RD Ārtelpas un mobilitātes departamentā; LR ziņo par Vaivoda iespējamu aizturēšanu – Puaro.lv).

Ja atbilst patiesībai fakts, ka Satiksmes departamenta vadītājs Jānis Vaivods ir aizturēts saistībā ar koruptīvām darbībām, tad, manuprāt, Rīgas mēra Viļņa Ķirša un Satiksmes un transporta lietu komitejas vadītāja Olafa Pulka politiskajām karjerām pienākušas beigas, raksta Kossovičs.

Abi politiķi [V.Ķirsis un O.Pulks] nu jau gandrīz četrus gadus cieši kūrēja un kontrolēja ne tikai Satiksmes departamenta darbu, bet detaļās deva rīkojumus un saskaņoja departamenta vadītāja Jāņa Vaivoda darbību,

viņš turpina.

Mēs, “Progresīvie”, jau vasarā, atsaucoties uz trauksmes ziņojumu un Rīgas izpilddirektora rosināto izmeklēšanu, aicinājām izmeklēt daudzu miljonu izsaimniekošanu Satiksmes departamentā.

Gan sabiedrība, gan mediji redzēja, kā Ķirsis un Pulks ne tikai torpedēja izpilddirektora rosināto izmeklēšanu, bet visos veidos piesedza un glāba departamenta vadītāju Vaivodu.

Šis viņiem kalpoja par iemeslu, lai gāztu Rīgas mēru Mārtiņu Staķi un izveidotu Aprēķina koalīciju, kurai nu visiem solidāri jāuzņemas atbildība, platformā X vēsta partijas “Progresīvie” Rīgas domes deputātu frakcijas vadītājs.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
der Trinker
der Trinker

Tas Kossovics ir liekulis. Truli zagļi un pediņi ir vienkārši truli zagļi un pediņi, nevis politiķi. Es nevienu vārdā nesaucu, protams. Nothing personal…

aa10aa
aa10aa

cenšas, ko var, lai sevi izceltu un citus noliktu, jo pa veloceliņiem tālu netikt

Dubs
Dubs

Ķirsis ir vāji saprātīgs un nebūs brīnums, ka būs ieteicis tās bedres asfaltā izrakt.

Jautājums
Jautājums

Vai Ķirsis nav no Vienotības bandas , kur jau Kariņš izšķērdēja 1,4 miljonu ?

Jeblonskis
Jeblonskis

Kurš viņu ievēlēja?