No „Saskaņas” izslēgtais Petrovs par „konsultācijām” pērn saņēmis gandrīz 85 000 EUR

Valērijs Petrovs

No Rīgas domes “Saskaņas” frakcijas un partijas izslēgtais domes deputāts Valērijs Petrovs kā “Rīgas Centrāltirgus” konsultants pērn darba algā saņēmis 35 243 eiro, bet kā struktūrvienības vadītājs SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” – 49 434 eiro, liecina Petrova valsts amatpersonas deklarācija par pagājušo gadu, kas iesniegta Valsts ieņēmumu dienestam.

Par darbu Rīgas domē Petrovs pērn darba algā saņēmis 12 372 eiro.

Tāpat Petrovs pērn saņēmis 245 000 eiro par SIA “Farm-Melisa” kapitāldaļu pārdošanu.

Petrovs pērn deklarējis 8000 eiro uzkrājumus skaidrā naudā un 219 973 eiro bezskaidras naudas uzkrājumus. Petrovs deklarējis arī 10 644 eiro parādsaistības.

Petrova īpašumā ir arī 2000 SIA “Rīgas pasts” kapitāldaļas 2844 eiro nominālvērtībā.

Pagājušajā gadā Petrovs bija Rīgas domes Īpašuma privatizācijas komisijas loceklis, Rīgas domes Apstādījumu saglabāšanas komisijas priekšsēdētāja vietnieks, Rīgas domes Rīgas pilsētas siltumapgādes jautājumu komisijas loceklis un Rīgas vides aizsardzības fonda padomes loceklis.

Tāpat Petrovs ir valdes loceklis “Riga without drugs”, “Pareiza lieta”, valdes priekšsēdētājs SIA “Rīgas pasts”. kā arī bija valdes loceklis SIA “Farm-Melisa” (reorganizēts 2020.g.februārī).

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar