KNAB sodījis kādreizējo cīnītāju par godīgumu deputāti Voiku

Inese Voika

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) piemērojis 100 eiro sodu Saeimas deputātei Inesei Voikai (AP) par aizliegtu amata savienošanu.

KNAB pastāstīja, ka Voika laikā no 2018. gada novembra līdz 2020. gada jūnijam Saeimas deputātes valsts amatpersonas amatu savienoja ar aizliegtu amatu privātā uzņēmumā “Earthbanc”.

KNAB norādīja, ka saskaņā ar likumu “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā” deputāta amatu aizliegts savienot ar amatu kapitālsabiedrībās.

Voika pagājušā gada decembrī sodu samaksājusi.

Lursoft informācija liecina, ka Voika līdz pagājušā gada vasarai bijusi īpašniece minētajam uzņēmumam. Tāpat viņa līdz pērnā gada vasarai bijusi šī uzņēmuma valdē.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Moika
Moika

cik daudz šobrīd Jēkaba ielā šādu parazītu.
Ko viņa tur dara?

Ferma
Ferma

Nuko , sorosiste , kauns nav ?

fema
fema

viena lieta ir kladzin;āt, cita- kad jskatās spogulī… bet auggstā nama krēslā jūtas pagalam jauki un tik omulīgi… sievioetēm ir tiesības izausties…