“Ķirsis darīs visu, lai būtu tas pirmais” – jau pērnā gada decembrī bija zināms, ka “Jaunā vienotība” gāzīs Staķi, atklāj RD deputāte

“Ķirsis darīs visu, lai būtu tas pirmais. Un viņš izdarīja. Viņš izdarīja. Un ko mēs tagad te sēžam un tēlojam, ka mēs neviens nezinām, kā tas notika,” kolēģiem Rīgas domē jautā deputāte Eiženija Aldermane no “Saskaņas” frakcijas.

Aldermane norāda, ka jau pērnā gada decembrī bija atsevišķi Saeimas deputāti, kuri teica – “Jaunā vienotība Staķi gāzīs aprīlī. Kā redzams, tas notika tagad, jo tā brīža vicemērs Vilnis Ķirsis (JV), acīmredzot, gaidīja izdevīgu situāciju, lai ieraustos sen kārotajā krēslā. Un sagaidīja.

“Ķirsis meklēja situāciju, un viņš to atrada, Staķis atkāpās,” teica Aldermane.

Avots: Igors Kļaviņš, Twitter

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Preteklis
Preteklis

Ja palasa Ķirša CV nekādi pārsteigumi nerādās – tipisks muļķis karjerintrigants.

Andelmane
Andelmane

un unnu unnn ēeeee bēee Ķirsis eeee