Kariņš par nelabvēļu izplatīto līksmību video

Vakar tautās tika palaists kāds video ar baltu flīģeli, kuru bezrūpīgi spēlē šī brīža veselības ministrs Daniels Pavļuts un skumju dziesmu dzied Ministru prezidents Krišjānis Kariņš.

“Publiskajā vidē ir nonācis kāds dažus gadus vecs video, kas atgādina par tiem laikiem, kad Covid-19 vēl nebija ietekmējis mūsu ikdienu. Video, kas tiek mērķtiecīgi izplatīts, ir uzņemts 2019. gada novembrī un parāda vienu no manām brīvā laika (kad tāds man vēl bija) aizraušanām – mūziku,” par video ierakstā Facebook pauž Kariņš.

Publiskajā vidē ir nonācis kāds dažus gadus vecs video, kas atgādina par tiem laikiem, kad Covid – 19 vēl nebija…

Posted by Krišjānis Kariņš on Ceturtdiena, 2021. gada 14. Oktobris

“Ja kāds vēlas uzzināt vairāk par mūzikas lomu manā dzīvē, aicinu noskatīties vēl senāku TV3 ziņu dienesta veidotu video sižetu īsi pēc apstiprināšanas Ministru prezidenta amatā.

Es patiesi ceru, ka, beidzoties Covid-19 pandēmijai, mēs visi varēsim atgriezties normālā ikdienas dzīvē, kurā varam brīvi darīt to, ko katrs vēlamies, un arī vienoties kopīgā dziesmā. Novēlu visiem izturību un stipru veselību!” raksta Kariņš. 

Kā lasāms komentāros pie video Twitter, to izplatot “Attīstībai/Par!” politiķi, “ko izmanto antivakseri, lai sabotētu mūsu valsti”. Sākotnējie izplatītāji “Attīstībai/Par!” esot sevi no video izgriezuši. Kariņš dzied dziesmu “Krizantēmas” ar vārdiem: “Nenāc pie manis, nemeklē laimi, kas bijis, sen jau aizgājis”.

Puaro.lv rīcībā ir vēl kāds 2014.gadā uzņemts video, kas apstiprina – Krišjānim Kariņam dziedāšana gan patīk, gan padodas. Cerēsim, ka pandēmija drīz beigsies un Ministru prezidents atkal varēs pievērsties savam vaļaspriekam.

2014.gadā Eiropas Parlamentā viesojās Jorens no grupas «Aarzemnieki», lai Beļģijas un Vācijas presē popularizētu Latvijas Eirovīzijas tā gada dziesmu «Cake to Bake». Toreizējais EP deputāts Krišjānis Kariņš atbalstīja Latvijas pārstāvi, kopā dziedot un spēlējot Vācijas TV WDR raidījumam.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skaidrīte Levana
Skaidrīte Levana

Murlo!

ciānas gudrais egīls
ciānas gudrais egīls

minets un minets metemātikā kopā dod plusu ja kas

peior
peior

Plusu Vasermana reakcijai?