Kariņš esot saņēmis vairākus piedāvājumus darbam ārzemēs

Saeimas deputāta mandātu nolikušais Krišjānis Kariņš (JV), iespējams, varētu doties strādāt ārzemēs. Viņš saņēmis vairākus darba piedāvājumus ārpus Latvijas, bet precīzākus plānus viņš varētu atklāt vien nākamnedēļ.

“Man par pārsteigumu šajā vasarā ar mani sazinājās vairāki uzņēmumi. Ir zināms pieprasījums ārpus Latvijas pēc manām zināšanām un pieredzes,” uz jautājumu, kāpēc pieņēmis lēmumu nolikt deputāta mandātu, aģentūrai LETA atbildēja Kariņš, piebilstot, ka redzams, ka Latvijā strādāt laukā, kurā viņam ir pieredze, pašlaik iespēju nav.

Vienlaikus viņš neatklāja, kādi uzņēmumi viņam piedāvājuši sadarbību.

Tāpat viņš vēl neatklāja, kurā valstī darbosies, piebilstot, ka darbs būšot kādā no Eiropas valstīm.

Precīzāku informāciju par saviem nākotnes plāniem Kariņš varētu atklāt nākamajā nedēļā, kad “tikšot izlemts līdz galam”, jo saņemti vairāki piedāvājumi.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Subscribe
Paziņot par
guest

12 Comments
jaunākie
vecākie populārākie
Inline Feedbacks
View all comments
Evika
Evika
16 d. atpakaļ

Jā ir tāda lieta. Viens piedāvājums ir no gatera krāmēt dēļus, otrs apsardzē cilāt šlakbaumu. Ir uzskats ka to nu gan Kariņš prot labāk par jebkuru citu. Un solīdu algu arī piedāvājot, rakstāmu ar 3 cipariem.

Labvēlis
Labvēlis
17 d. atpakaļ

Gribu novēlēt Kariņam dzīvē to labāko – sākt apgūt zinības, ekonomiku, finanses, fiziku, bioloģiju. Būtu labi arī garīgi pilnveidoties, morāle, ētika utt. Daudz kas jāmācās, lai saprastu kas ir būtiski svarīgs, lai valstī būtu izaugsme. Nezināšana neatbrīvo no atbildības! Atzīme par padarīto ir tie cipari, kas redzami – ekonomikas lejupslīde, mirstības pieaugums, emigrācija utt. Tie visi ir izmērāmi. Darboties jau var ik katrs, “kam lāpsta rokās”. Bija Stahanoviešu kustība, tikai palicis jautājums, kāpēc par viņu stāstīja ankdotes?

Juze
Juze
16 d. atpakaļ
Reply to  Labvēlis

Tas kā viņš ļāva izčakarēt augstāko izglītību un turpināt čakarēt vidējo izglītību liecina, ka viņam kaut ko mācīties ir veltīga nodarbošanās, jo viņa galva tam nav domāta – super grūta galva.

Krišjānis K.
Krišjānis K.
17 d. atpakaļ

A pie mais vēl zelta vista mājās, bet es viņu nevienam nerādīšu.

Key
Key
17 d. atpakaļ

Melo, mēsls! Kā parasti, starp citu…

Uldis
Uldis
17 d. atpakaļ

1. Pfizer? 2. Ieroču ražotāji? 3. Čarterkompānijas? 4. Zviedru bankas? 5. Ebreju kopiena? Nu pats mazumiņš – kādā lgbT lobijā.

Daudzi viņam varētu būt pateicīgi par “labo” darbu.

Andron MacBeton
Andron MacBeton
17 d. atpakaļ

Vajadzētu viņam nonullēt pensiju, tad būtu kāda jēga. Savādāk mēs viņu turpināsim barot.

Roja
Roja
17 d. atpakaļ

Pazūdi , zagli , ātrāk uz vēstures mēslaini , ar izšķērdētiem pus miljona tautas sviedriem !

turlais
turlais
17 d. atpakaļ

Cirst ledu Aļaskā?!

evika
evika
17 d. atpakaļ

visticamāk no valstīm kuras neizdod tiesāšanai Latvijā ….suns zin ko ēdis

Derdz
Derdz
18 d. atpakaļ

C19 5G

heh
heh
18 d. atpakaļ

Nekam jēdzīgam šis kleperis jau neder. Būs kādā nevalstiskā domnīcā par dziļās izpētes eksperdu. Saulainu taciņu maita!