Kaimiņa pārvērtības – KPV LV fani vīlušies dedzina kreklus, skeptiķi maina viedokli

Kaimiņš

Partijas KPV LV (“Kam pieder valsts Latvija”) vēlētājiem, kā arī daudziem šī politiskā spēka pēlējiem deputātu vakardienas debates un balsojums par Krišjāņa Kariņa (JV) valdību sagādājis īstus pārdzīvojumus.

Divas partijas lokomotīves – Aldis Gobzems un Artuss Kaimiņš – piepeši kļuvuši par politiskajiem oponentiem.

Daļa KPV LV vēlētāju atbalsta vienu, citi – otru politiķi. Ar simbolisku performanci sociālajos tīklos izcēlies kāds Artusa Kaimiņa lēmumos vīlies partijas atbalstītājs. Viņš publiski sagriezis partijas krekliņu ar uzrakstu “Valstij jāsāk ar sevi” un sadedzinājis to, pa vidu iemetot arī pa kādam lamuvārdam.

Kādā citā video KPV LV partijas krekliņš redzams liesmās, uzkarināts uz viegli apsnigušas būves, iespējams, siltumnīcas karkasa. 1.34 minūtes garā video fonā skan Dārziņa “Melanholiskais valsis”.

Turpretī daudzi no tiem, kuri līdz šim uz Artusa Kaimiņa kā politiķa izpausmēm raudzījās ar vieglu smīniņu, reizēm arī klaji paužot skarbu viedokli par bijušā aktiera, maigi izsakoties, nepiemērotību šādam amatam, pēc vakardienas Kaimiņa runas valdības apstiprināšanas debatēs Saeimā pašiem par pārsteigumu secinājuši, ka notikušas neticamas pārvērtības. Artuss Kaimiņš no neadekvāta bļaura kļuvis par “vienīgo saprāta balsi”.

 

kaimins

 

Foto: saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
ZZtop
ZZtop

Ak, Dievs… Kaimiņš – nopietns politiķis. Izklausās kā beigu akords mūsu kolektīvajai pašapziņai.

Yes
Yes

Domāju, ka nomainījis dīleri

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Nav svarīgi, kas, ko, kad dara/saka… Svarīgi, ko tas sausā atlikumā nodara sistēmai, kādas izmaiņas rada ilgtermiņā.