Kādreiz daudzu apjūsmotais aktieris Andris Bērziņš pievienojies Šlesera partijai, žēlojas par slikto dzīvi Latvijā un plānprātīgo tautu

Andris Bērziņš

“Ko es daru? Es gaidu nākotni, kas izskatās draudīga – mūsu veikalā atkal ir izpirkta sāls, un baumo, ka rudenī maizes kukulītis maksāšot ap četri eiro, – intervijā partijas “Latvija pirmajā vietā” propagandas video sūkstas reiz daudzu Latvijas sieviešu elks, aktieris Andris Bērziņš.

Bērziņš ar lepnumu stāsta, ka “kopā ar savu mīļumu” neesot potējies tad, kad to aicināja darīt valdība, tāpēc pēdējie divi gadi viņu esot ietekmējuši “pa tiešo” – neesot nekur aicināts uzstāties. Un visi tie, kuri potējās, pēc Bērziņa domām, ir plānprātīgi, jo tādus viņus ir padarījusi “mūsu mīļā valdība”.

Bērziņš intervijā partijas biedrenei nepiemirst arī izteikt nožēlu par šī brīža zemu kritušo kultūras līmeni Latvijā – teātra izrādēs skatītāju zālē esot vien daži desmiti skatītāju (Puaro.lv gan novēroja pavisam citādu ainu – zālē skatītāju ir pārpilnam un nav iespējams atrast brīvu sēdvietu), jo tas ko tagad uzvedot, esot no svešas ideoloģijas. Turklāt biļešu cenas – nu pardon, saka Bērziņš – 70 un 100 eiro par biļeti (tādas biļešu cenas Puaro.lv ir zināmas vien izrādei Dailes teātrī ar pasaulslavenā aktiera Malkoviča piedalīšanos, ne pārējām repertuāra izrādēm).

Salīdzinot tā saucamos “padomju laikus”, savu jaunību, un tagadējo sevi, Bērziņš pauž, ka viņam nekad neesot tik slikti klājies, kā tagad.

Runājot par jauniešiem un izglītību, Bērziņš sašutis stāsta, ka no Rietumiem nākošie brīvie uzskati nekam neder, jo mūsu cilvēki kaut kam tādam nav gatavi – dzīvot bez rāmjiem.

“Beidzot ir pienācis laiks sapulcēties vienkopus cilvēkiem, kuri ir šejienieši”, – saka Bērziņš, sarunas laikā te pakasoties, te pagraužot ienadžus. “Kuri saprot kaut ko no cilvēku mentalitātes, ne kā kaut kādi brāļi latvieši no aizjūras”.

Pusstundu garajā intervijā teju katrā teikumā skan žēlabas par slikto dzīvi Latvijā, kam vaininieks esot Kariņš un viņa valdīšana. Ir diezgan nožēlojami vērot, kā kādreiz populārais, talantīgais aktieris neko citu vairs nesaskata Latvijā, kā vien negācijas.

Te gan raisās jautājums – vai cienījamais mākslinieks nav iestidzis sevis žēlošanā? Ne velti mēdz teikt – kā domāsi, tā dzīvosi, ja visur saskatīsi tikai slikto, tāda būs arī dzīve.

Aktieris ir pievienojies partijai “Latvija pirmajā vietā”, acīmredzot, cerībā, ka, lūk, Ainars Šlesers jeb Buldozers, Vilis Krištopans, Edmunds Zivtiņš, kuri Bērziņa kungam esot ja ne gluži tuvi draugi, tad labi paziņas gan, un kuriem esot spēks un esot ķēriens, tiekot pie valdīšanas, visu vērsīs par labu.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


18
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
aris
aris

vajpratiga tauta,rfengedaaji,utrio raudoss Slesers,Bankrots Kristopans un kulturas ministrs artists Berzins

mitjka
mitjka

uha kas pa viedo :) samacijies no viļa tas par muļķuzemi šitas āksts par plānprātigiem tautu sauc . nu nu andri

oābois
oābois

Kārtējie glābēji uz vēlēšanām sarosijušies. Visi laikam aizmirsuši kādi zagļi tur savākti un kā viņi strādāja valsts labā iepriekš.

ruksis
ruksis

Vai tas tēviņš nevarētu dabūt kādu īsto darbu — lai nodzītu lieko svaru?

pievienoties partijai
pievienoties partijai

jau var,bet balotēties gan nebūtu ētiski,ja atrodas čekas “maisos”

"leģendārā godavīra"
"leģendārā godavīra"

Ādamsona vaimanas Mamikina šovā ir interesantākas.

laikam
laikam

C2H5OH?

Esis
Esis

Bet par biļešu cenām gan taisnība! Iesaku Puaro ieskatīties biļešuparadize.lv! Nu jau ļoti lielai daļai kulturas pasākumu biļešu cenas ir 50-60 EUR. Protams, ja gribi sēdēt pēdējā rindā, tad var maksāt arī 30 EUR :))

Rasma
Rasma

LATVIJA PIRMAJĀ VIETĀ ir valstiski domājoša partija , nevis 17 000 000 000 parādu Vienotība !

Interesanti gan
Interesanti gan

Kuram no viņiem Latvija ir pirmajā vietā.? Iepriekšs sastrādātais gan to neliecina. Laikam vējš svilpo kabatās, ka tagad tā jāraujas pie varas? Vai arī nepieciešams varas resurss personīgajam budžetam?

maispētnieks
maispētnieks

Ko gan citu lai saka cilvēks, kurš kādā maisā figurē kā { Marlo }.

Stienis
Stienis

Ok, pie Šlesera Andris varēja arī neiet, bet tas, ka cilvēkus atlaida no darba tikai tāpēc, ka nevēlējās potēties, IR NOZIEGUMS vai vismaz smags tiesību ierobežojums (kurš turklāt pilnīgi neko nemainīja slimības izplatībā). Vai brīnums, ka tagad trūkst darbinieku visur – skolās, ātrajos, ugunsdzēsējos utt..? Un tieši tas notika Kariņa pilnīgi bezjēdzīgajā vadībā – viņš ir pelnījis ne tādus vārdus vien.
Šādus rakstus, protams, varat cept, bet ikviens drīkst kritizēt valdību, citus cilvēkus, kolēģus vai Romas pāvestu.

tauta
tauta

Tā ir. Nauda nesmird. Arī Andrim.

vecā vīzda freiberga hermanoviča
vecā vīzda freiberga hermanoviča

Mans elks ir džastins bībers

plānprātīgais padomnieks kažociņš
plānprātīgais padomnieks kažociņš

mans arī. Un vēl lauris reiniks

veselības ministrs daniēls
veselības ministrs daniēls

čau

Arvids
Arvids

Vai tad tev, pāvut, praida gājienā piedaloties, neviens neiesprauda?

veselības ministrs Daniēls
veselības ministrs Daniēls

Galvenais, ka Arvīdam iesprauda