Kabanovs Saeimā “kunga prātā”?

Nikolajs kabanovs alkohola reibumā

Saeimas Valstiskās audzināšanas apakškomisijas deputāti šodien žurnālistiem izteica aizdomas, ka viņu kolēģis Nikolajs Kabanovs (SC) uz sēdi varētu būt ieradies iereibis.

Kā novēroja aģentūra LETA, šodien apakškomisijas sēdē Kabanova izturēšanās varēja radīt aizdomas, ka viņš ir “kunga dūšā”. Arī vairāki deputāti pēc sēdes izteica neapmierinātību ar to, ka kolēģis uz darbu ir ieradies iereibis.

Viens no apakškomisijas deputātiem neoficiāli atzina, ka teorētiski var pieļaut arī situāciju, ka Kabanovs ir lietojis stipras zāles. Tomēr deputāts atzīmēja, ka ir redzējis, kā izskatās cilvēki alkohola reibumā, tāpēc viņš uzskata, ka Kabanovs bija dzēris. Viņš uzskata, ka šāda situācija ir pazemojoša pārējiem kolēģiem, un domā, ka apakškomisijas sēdi šī iemesla dēļ varbūt vajadzēja pārtraukt.

Kabanovs šodien centās izvairīties no komunikācijas ar žurnālistiem un neatbildēja uz vairākkārtīgi uzdotajiem jautājumiem, vai uz Saeimas apakškomisiju ieradies alkohola reibumā.

Apvienības “Saskaņas centrs” (SC) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs apgalvoja, ka Kabanovu šodien neesot saticis. Ja apstiprinātos, ka deputāts darbā ieradies iereibis, Urbanovičs būtu “izbrīnīts un sašutis”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar