“Jūtos savējo vidū svešs” – “Latvijas krievu savienību” pametis tās ilggadējais biedrs Jakovs Pliners

Jakovs Pliners

Rīgas domes deputāts, ilggadējais Latvijas krievu savienības (LKS) politiķis Jakovs Pliners pametis partijas biedru rindas.

Politiķis ierakstā “Facebook” paziņojis, ka kopš 14.jūlija viņš vairs nav LKS biedrs. Pēc Plinera domām, LKS vairs neesot tā partija, kāda tā bijusi kādreiz. Viņš esot mēģinājis partijā izrunāt problēmjautājumus, taču uzlabojumu neesot.

“Vērsos pie LKS līdzpriekšsēdētāja Miroslava Mitrofanova, ka jūtos savējo vidū svešs. Nekādas reakcijas,” norādīja Pliners.

Aiziešanu no LKS Pliners skaidro ar vairākiem iemesliem: neapmierinātību ar partijas vadību divu pēdējo gadu laikā, turklāt organizācijas vadību esot pārņēmuši partijas funkcionāri, kuri politiskajā spēkā esot vien neilgu laiku. Partijas vadība tikai sēžot sanāksmēs, bet reālas darbības izpaliekot.

Tāpat arī Pliners jutis diskrimināciju vecuma dēļ. Netaisnīga un neskaidra viņam likusies arī 14.Saeimas vēlēšanu sarakstu veidošana.

Viņš atklāj, ka neilgā laikā sadarbību ar LKS pārtraukuši vairāki partijas darboņi. “Tagad es. Kurš būs nākamais?” retoriski vaicā Pliners.

Jakovs Pliners bijis vairāku Saeimas sasaukumu deputāts, aktīvi darbojies tā dēvēto krievu skolu aizstāvju rindās. Pēc Rīgas domes ārkārtas vēlēšanām kļuvis par galvaspilsētas domes deputātu.

КТО СЛЕДУЮЩИЙ ? Ничего не стоит так дорого, как глупость и подлость человеческая… ДРУЗЬЯ И ТОВАРИЩИ ! С прискорбием…

Posted by Jakov Pliner on Svētdiena, 2022. gada 17. jūlijs

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Gada glezna
Gada glezna

Kā zināms, tad lielkrievu šovinisms nav tīri nacionāla parādība. 90% krievvalodīgo apgalvos: 1) viņī vēlas dzīvot mierā un saticībā ar ukraiņiem, un tūlīk seko piebilde: 2) tam jānotiek pēc mūsu krievalodīgo noteikumiem. Un ja jūs pārsteigts jautāsiet: – Kāpēc? – tad sekos atbilde: – Bet kā gan citādi! Lielākā daļa no viņiem būs sašutuši, ja jūs viņiem atgādināsiet, ka tas ir vistīrākais lielkrievu šovinisms. Daļa no viņiem ir intelektuāļi ar samērā labu izglītību, kā piemēram “Doždj” personāls. Un ja “Doždj” prsonāls noliedz, ka ir lielkrievu šovinisti, tad acīm redzot te Lavijā viņi ieradušies Putina uzdevumā. Parastā bļaustīšanās saistās ar nostāju,… lasīt vēl »

veselības ministrs Daniēls
veselības ministrs Daniēls

Pļiners kā žurka bēg no LKS kuģa, jo tas grimst

Givi
Givi

Tā jau ir, laiks pensijā.

Šlomo
Šlomo

Jakov, tavējie atrtodas Izraēlā. Nāc mājās!

Parex
Parex

Jakovs Pliners ir rusofobs.