Jurģis Liepnieks par Eviku Siliņu

Pēc līdzšinējā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa demisijas “Jaunā Vienotība” oficiāli virza premjera amatam labklājības ministri Eviku Siliņu.

Ko par Siliņu domā rakstnieks, politisko procesu vērotājs Jurģis Liepnieks?

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Planktons
Planktons

Ko tur par to Siliņu ņemties, paklausīga JV bonzām un basta. Ja grib kādu lamāt, lūdzu JV ar 10 gadu savārīto sūdu bagāžu.

ruksis
ruksis

Iesaku divkauju starp Gloriju un Eviku.

dubultie standarti
dubultie standarti

Viss jau tā kā ir pareizi. Vienīgi nesaprotu kāpēc Glorijas gadījumā, pēc vēlēšanām, visi apsprieda baumas, bez pierādījumiem, par viņas privāto dzīvi. Pat puaro.lv bija raksts: puaro.lv/politika/glorija-grevcova-no-roslikova-partijas-citigi-tiek-apspriesta-intimo-pakalpojumu-foruma/ Bet ja ir reāls video, kur viss acīmredzams, bet politiķe ir no valdošās partijas – JV, tā tas vairs nav svarīgi, un to nevajag apspriest. Es saprotu, ka tā ir politika, vieniem var nepatikt vieni politiķi, citiem citi. Bet tad ievērojam kaut kādu konsekvenci. Tagad būtu tikai godīgi, konsekventi, ja visi mediji tieši tāpat kā pēc vēlēšanām par Gloriju rakstīja, tā tagad tieši tāpat rakstītu par Siliņu. Un tas viss būtu tieši tik… lasīt vēl »

Alfa tēviņš
Alfa tēviņš

Nevaru piekrist Liepnieka formulējumam, ka jaunības grēki nav svarīgi. Tā var runāt tikai cilvēki, kas paši ir bijuši otmorozki. Šāda draiskules rīcība liecina, ka viņai nav nekādas morāles un pat ir pilnīgi pajāt, ka viņas kinofilmu var redzēt vecāki, skolotāji, klasesbiedri, darba kolēģi u.tt. Ja jau tagad valdošie, kuru morāli ir grūti mērīt, taisa rebes un ņem megakukuļus , tad varat iedomāties, kādus kalnus gāzīs šitā.

dubultie standarti
dubultie standarti

Tev nevar nepiekrist. Es šoreiz atturēšos no politiķes nosodīšanas, bet tas nenozīmē ka to atbalstu. Es redzēju to video. Gadījās redzēt tieši to fragmentu, kur prasa kāpēc viņa to dara, vai dēļ naudas. Un atbilde bija ka jā, lai varētu audzināt dēlu. Es neesmu bijis tādā situācijā, 90to gadu krīzē, jauna sieviete viena ar dēlu. Līdz ar to es nejūtos tiesīgs viņu nosodīt. Vienīgais ko varu pateikt, ka ļoti ļoti žēl to dzirdēt. Bet savu nosodījumu man ir pilnīgas tiesības veikt un vērst pret medijiem un tā saukto inteliģenci. Un to vajag darīt. Tas ir pilnīgi nenormāli, ka pret vienām… lasīt vēl »

Parašerādens
Parašerādens

Dzimuši 1975. Porņukā saka, ka esot 21. Tātad, var pieņemt, ka tas bija 1996. gadā. Nu nebija vairs tajā gadā tik švaki ar darbiem, kā jālien visām vientuļajām mātēm porņukos. Un pat ja būtu 1992 gads, tā nebija nekāda Ļeņingradas blokāde, tik un tā bābai nav argumentu.

bāba
bāba

Nav te ko burbuļot, sievietēm ir tiesības!

333
333

С приходом Эвики Силини

Латвия сможет сделать легализацию порно

evika 69
evika 69

Kapēc nevarētu legalizēt porno? Tas valstij dotu papildus ieņēmumus

Apinis
Apinis
Ese
Ese

Šoreiz Liepniekam izdevies tīri sakarīgs stāstījums.

etiķete
etiķete

Krieviem pieklājīgi teikt arī tēva vārdu, ja neesi ar viņu tuvās attiecībās. Evika Aļeksandrovna Siliņa.

rinka
rinka

latvāņu invāzija kā smejies