Jura Rubeņa lekcija “Šarmera U teorija un vadītājiem svarīgās kompetences”

Piedāvājam arī jums lekciju, kuru Valsts kancelejas par vairākiem tūkstošiem eiro organizētajos apzinātības treniņos klausījās ierēdniecības augstākā līmeņa vadītāji. Varbūt arī jūs apgūsiet “sevis atrašanu”, “pamošanos” un “ķermeņa skenēšanas meditāciju”. Turklāt bez maksas.

Atgādināsim, ka sabiedrības neizpratni raisījusi ziņa – augstākā ierēdniecība par 6000 eiro mācījusies “atrast sevi” apzinātības treniņos, kas apmaksāti 20 valsts pārvaldes iestāžu vadītājiem un viņu vietniekiem. Plānotais budžets tam bija paredzēts 6600 eiro bez PVN.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


16
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
pīle-klibā
pīle-klibā

Kur āži tur cirpēji! Par 20 eiro grāmatnīcās var nopirkt Šarmera “U teorija” un studēt , cik tīk. Melnsvārcis stomīdamies un Jēzu iepīdams to lekcijā lasa par 600 un vairāk eiro! Koļegovai līdzīgi blēdīgi ierēdņi pusaizmiguši izliekās, ka klausās. Citskovskis par to maksā 6000 eiro budžeta naudu un maksās vēl! Cerams, ka jaunā valdība šo “skolotāju” padzīs, un KNAB papētīs, vai otkatus viņš arī saņem.

kju
kju

Interesanti …B. Paskāla sakāmvārds…, M.Jencītis arī nav slikts un, iespējams būtu lētāks…, brīžam Rubenī ieskanās arī Jencīša nots, tikai nav pieminēti Bībeles citāti uz kuriem atsaucas Jencītis, nav tā Jencīša spara, tikai brīžam tas uzdzirkstī, lai publika neaizmigtu. Domāju Jencītis būtu labāks.

kju
kju

Nav slikti, bet ne jau no par 6 000 EUR

Izskatās
Izskatās

Izskatās, ka tā ir paša Rubeņa kunga “pamošanās”, kad 30 gadus plurkšķot jēlības kancelē, izmests aiz profesionālās neatbilstības, un tad Pamodies, caur tādiem pašiem citas siles pļurkšķiem iegremdējas un dabūjis sev cita plurkšķa vietu – video redzamo. Pļurkšķiem jau vienalga par ko pļurkšķēt, par dieviem, seksu, meditāciju. Tāpat kā ierēdņiem vienalga kur nosēdēt darba laiku kafijojot, kad tikai ir iegrendejušies sevī un atraduši kā simulēt darbību un algas sev pielikt.

Fane
Fane

Paldies Puaro! Lieliska lekcija!Bieži nav svarīgi ko saka bet kas saka. Paldies Rubenim! Smalki un dziłi!

Atrodiet 660 EUR nod naudu
Atrodiet 660 EUR nod naudu

Nākama vieta, kur caurkritušais mācītājs Rubenis varētu apmeklēt ar savu lekciju, ir cietuma uzraugu, policijas, VID, medicīnas, kas sūtīs uz kapiem neapdrosinatus cilvekus un citu smučīgu dienestu ierēdņus un izpildorgānus, tāpat nelqbveligas un nabadzīgas ģimenes, vienkārši neperspektivus nolemtus cilvēkus bez izglītības, garīgos un fiziskos invalīdus, lai viņi apzinās, ko dara. Un ja apzināsies, ko tad tas mainīs? Neko. Tāpat šie 19 ierēdņi neko neizmainis sistēmā. Varbūt kāds kungs vai kundzite no šiem ieredniem tikai saskatīs iespējas kā vairāk izspiest naudu no valsts un lielāku prēmiju sev piešķirt, jo valsts nav privāts bizness, un nekad tāds nebus, lai cik maksātu. Sadas… lasīt vēl »

Kāds kas saprot
Kāds kas saprot

Dievīgs lektors, Lai arī jūs vińu lamājat par “caurkritušu”. Jums jāsāk ar mutes mazgāšanu!!! Lai nesmird!

Nātre
Nātre

Smadzeņu pūderēšana par valsts naudu, labi iekārtojušies.

ieva
ieva

Man patika, protams, ka to var saukt par naudas apguves pasākumu, bet atzīsim, ka nologotam cilvēkam tarakānu galvā netrūkst, un ar tiem jācīnas! Šis ir veids, kā es cīnos ar savējiem…

Inta
Inta

Kā panākt apziņas paplašināšanu un reakciju mainīšanu? Tikai ar meditāciju?
Vai vispār ir iespējams sevi izmainit?

Inta
Inta

Ļoti interesanti. Hmm.

administrē nodokļu sili
administrē nodokļu sili

Dievam nodokļu maksātāju naudu nevajaga – izbijušam mācītājam komfortu, treknu ZOSI galdā pulka AITU AITU cirpšanai

barga ziema plāna āda un mēle lokana pliks mēness spīd bet gribās ….un bauda maksā ….

Gatis
Gatis

Ne visam piekritu, bet kopumā patika lekcija, iedrošinoša un pat savā ziņā vērtīga. Taču vai šādas naudas vērta, tas gan rada šaubas, bet tas jau ir cits jautājums.

viedais
viedais

Pilnīgs ūdens. Lekcija ne par ko! Valsts kanceleja pēdējā laikā bija kļuvusi par čempionu nelietderīgu iepirkumu veikšanā. Valsts kontrolei vai jaunajai valdībai vajadzētu izvērtēt šo iepirkumu atbilstību/neatbilstību Publiskas personas finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanas likuma prasībām un griezties prokuratūrā. Kamēr šajā valstī nebūs paraugprāvas ar cietumā ielikšanu par nelietderīgu iepirkumu organizēšanu tikmēr nauda tiks šķērdēta pa labi, pa kreisi, bet otkatu straumes ierēdņiem un politiķiem nemazināsies.

Gandrīz kā Fredis
Gandrīz kā Fredis

Primitīvi nevis viedi esi uzrakstījis.

HAx2
HAx2

Iespaids pēc pirmajām 5min – kam, kam, bet nu mācītājam pienāktos spēt publikas priekšā runāt bez visiem “ē”, “ū”, “ēmmm” un paniskiem mēģinājumiem atrast vietu savam rokām