JKP un NA balsojot pret, valdība nolemj nepārsūdzēt tiesas lēmumu Muižnieka lietā

Indulis Muižnieks

Viedokļiem daloties, Ministru kabinets nolēma nepārsūdzēt Administratīvās rajona tiesas lēmumu, ar kuru atzīts par prettiesisku valdības lēmums Indriķi Muižnieku neapstiprināt Latvijas Universitātes (LU) rektora amatā, informēja izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP).

Ministre atzina, ka par tiesas spriedumu netiks iesniegta apelācijas sūdzība, jo valdības balsojumā atbalstu sprieduma pārsūdzēšanai izteikušas vien divi politiskie spēki – Jaunā konservatīvā partija un nacionālā apvienība “Visu Latvijai!”/”Tēvzemei un brīvībai”/LNNK.

Tagad trīs nedēļu laikā Izglītības un zinātnes ministrijai (IZM) ir jāsagatavo jauns lēmums un valdībai būs vēlreiz jālemj par Muižnieka apstiprināšanu LU rektora amatā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Eva
Eva

Par NA idiotu stulbumu tiešām jābrīnās !

skapī
skapī

Part jaunajiem komunistiem te nekādu ilūziju- bet te arī baciuonāļu āža kāja paslīdēja… Nu neder tā vadība- ne grama krieviskuma un nekāda atbalsta Saskanai, šitie vēl pretojas visas varas nodot padomēt un ar nietiekošu cieņu zttiecas pret P. Stučku…… Vai tad te nevar kādu nacionālkomunistu ieskapēt?