“Jaunās Saskaņas” Rīgas mēra kandidāte – Tatjana Kargina

Tatjana Kargina

Politisko partiju apvienība “Jaunā Saskaņa” startē Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas un par Rīgas domes priekšsēdētāja amata kandidātu izvirza uzņēmēju Tatjanu Karginu, teikts partijas paziņojumā medijiem.

Diemžēl, publiski pieejamās ziņas par šo Rīgas mēra amata kandidāti ir tik trūcīgas, ka pagaidām Puaro.lv sadaļas “Who is Who” anketā nekā cita, izņemot dzimšanas gadu un izglītību (1989.gadā absolvēta Latvijas Universitātes juridiskā fakultāte), nav. Sabiedrībai Tatjana Kargina ir zināma vairāk saistībā ar bijušo vīru Valēriju Karginu – vienu no Parex bankas īpašniekiem.

Interesanti, ka 2013.gadā Augstākā tiesa atzina par vainīgu krāpšanā un dokumentu viltošanā apsūdzēto bijušā AS Parex banka prezidenta Valērija Kargina šķirto sievu Tatjanu Karginu un viņas māti Elvīru Iņušovu (par to vairāk ŠEIT).

“Jaunās Saskaņas” sarakstā ir pieteikts bijušais Saeimas deputāts un uzņēmējs Igors Meļņikovs, bijušais Rīgas domes deputāts un uzņēmējs Juris Žuravļovs un Marika Žuravļova, bijušais Jūrmalas domes deputāts un uzņēmējs Jānis Kuzins, kā arī “Double Coffe” tīkla īpašnieks Andrejs Ņilovs, Centra partijas valdes locekļi Dainis Grabovskis un Edvīns Puķe, Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas valdes loceklis Raimonds Lejnieks-Puķe.

Politisko partiju apvienība “Jaunā Saskaņa” paziņojumā norāda, ka ir gatava uzņemties Rīgas vadību krīzes situācijā un par prioritāti izvirza sociālos jautājumus, medicīnu un mazos un vidējos uzņēmējus.

“Jaunā Saskaņa” ir 2018. gadā ar nosaukumu “Par Alternatīvu” dibināta Latvijas politiskā partija. Viens no partijas dibinātājiem ir uzņēmējs un valūtas maiņas firmas “Marika” direktors Juris Žuravļovs, kas kopš 1999. gada izveidojis vairākas partijas.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Izraēls
Izraēls

vecā,skopā zagle grib pīrāgu vairāk iedalīt sev

Students
Students

Lieks šekelis nekad nav par ļaunu vai strādājot par šinderi, vai zogot 😡

zagļu ģimene
zagļu ģimene

Vai tiešām no tā padomju mantojuma vaļā netiksim?

gazas sektors
gazas sektors

zāra grib vēlētājus apkrāpt

oļegs
oļegs

zāra zāra kur šujmašīna,bikses salāpi