Jaunais cilvēks ar izbrīnu uzzināja, ka vajadzēs arī strādāt – Ēlertes dēls no „vecākā eksperta” vietas šķīries jau pēc 2,5 nedēļu „darba”

Ēlerti

Valsts prezidenta pusslodzes padomnieces Sarmītes Ēlertes dēls Krišs Ēlerts no „vecākā eksperta” vietas šķīries jau pēc divarpus nedēļas ilguša „darba”, kaut faktiski vēl īsāka laika posma, ņemot vērā Jāņu brīvdienas.

„Jaunais cilvēks ar izbrīnu uzzināja, ka vajadzēs arī strādāt,” Pietiek apliecinājis kāds avots ministrijā.

K. Ēlerts par vecāko ekspertu Izglītības un zinātnes ministrijā bija kļuvis 16. jūnijā, jau divas dienas vēlāk iesniedzot deklarāciju.

Oficiāli viņš skaitījās uzvarējis „atklātā konkursā” uz ministrijas Augstākās izglītības, zinātnes un inovāciju departamenta vecākā eksperta – projekta vecākā eksperta starptautiskās sadarbības un diasporas jautājumos amata vietu (uz noteiktu laiku). Ministrija apliecina, ka darba attiecības ar viņu pārtrauktas 2. jūlijā.

Kā izrietēja no konkursa materiāliem, K. Ēlerts, kas līdz tam nevienu valsts amatpersonas deklarāciju nav aizpildījis (un tātad nav strādājis nevienā ierēdņa amatā), bija atzīts par atbilstošu nolikumā minētajām prasībām.

Pašlaik Izglītības un zinātnes ministrijai jau ir nosūtīts informācijas pieprasījums par konkursa norisi un K. Ēlerta veikumu vecākā eksperta amatā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Pietiek

Foto: Facebook/ RigaIFF

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Josifs
Josifs

Nebūs ilgi jāgaida nākamās iestādes nosaukums – neko nedarīšanas un slēpšanās ar kolēģu mugurām būs pieņemama lieta. Nepārāk gudru iestādes vadītāju, kuru var muļķot gan atradīs.

Tautiete
Tautiete

Tā notiek ar dēliņiem, kurus mammītes jau no mazotnes pieradina apgrozīties “augstākajā sabiedrībā” banketos, pirmizrādēs un tml. Vai kāds atceras, kad pati mammīte pēdējoreiz būtu strādājusi!

Vilks
Vilks

Gan jau atradīsies eksperta vietiņa kur nevajadzēs strādāt.

Lapsa
Lapsa

Centrāltirgū vajag ekspertu kartupeļu mērišanā !

Raimonds
Raimonds

„Jaunais cilvēks ar izbrīnu uzzināja, ka vajadzēs arī strādāt,” Pietiek apliecinājis kāds avots ministrijā.
– Lūdzu nosauciet avotu, savādāk sanāk tukša ūdens kulšana!!

Vai nav tā ka vnk saprata, ka bija kļūda piekrist šim darbam? Normāla situācija – jo ātrāk saprot, jo labāk un labo kļūdu.

Tullamore
Tullamore

Atkal tă vecā alkoholiķe ar puikiņu tik ierauj !

zilbers
zilbers

Bērniem ir tiesības! No ko te var prasīt no jaunieša zaļaja ilgtspējā ar daudziem izaicinajumiem personības izaugsme Bilde taču nepārprotama- nākotnes politiķis, valdes un padomes loceklis. Ko te tādā sīcenē mainīties Īsts zelta gabaliņš- paši parsiet mātei

nākotne
nākotne

būs valdes un padomes loceklis rubesas vietā

hjaa
hjaa

Dēliņ, par ko gribēsi kļūt, kad izaugsi?
-Par locekli.
-Malacis, dēliņ, māmiņa tevi mīl!

Soross
Soross

Tad jau drīz būs pie Viltvārža uz pusslodzi par minerālīša pienesēju !