Jaunā progresīvā vienotība starp melnajiem ikriem un aploksnēm

Siliņa, Ašeradens, Kariņš

EGILS HELMANIS

Skolā mācījāmies par dažādiem ķīmiskajiem elementiem un to reakcijām. Politiskajā ķīmijā elementu skaits ir lielāks nekā periodiskajā tabulā, iespējamo reakciju skaits un iznākums arī vērā ņemams. Politiskajā ķīmijā elementi var būt gan aplokšņu algas, gan krievijas graudi, gan melnie ikri, gan privātie lidojumi, gan mangāna rūda. Latvijas politiskajā ķīmijā nosaukto elementu reakcijas rezultātā iegūstam Jauno Vienotību.

Eksperimentālā kārtā padsmit gadu laikā esam noskaidrojuši, ka ķīmiskais savienojums JV nereaģē ar tādiem elementiem kā “atbildība”, “atklātība”, “godīgums”. Tāpat zināms, ka JV savu politekonomisko īpašību dēļ atgrūžas no tāda elementa kā “nacionālās intereses”.

Līdzīgi kā derīgajiem izrakteņiem ir pavadoši elementi, kurus vienmēr atrod to tuvumā, arī nederīgajam izraktenim JV ir pavadoši elementi. Piemēram, “Delna”, “Providus”, “LSM”, “LGBT”.

Pavadošo elementu īpatnība ir, ka tiem ir cieša un noturīga saikne ar JV, kopā ar to veidojot noturīgu monolītu slāni, bet vienlaikus šie elementi ļoti asi reaģē uz tiem savienojumiem, kas var kalpot kā JV aizstājēji.

Pret aizstājējiem vienmēr, pie mazākās iespējas „LSM” vai „Delna” reaģēs līdzīgi skābei, kas tiecas līdz sastāvdaļām sagrauzt to, kas gadījies ceļā. Vienlaikus pret JV šie elementi būs pilnīgi inerti un nekaitīgi.

Bet, ja runājam konkrētāk, tad JV un tās progresīvo piedēklis ir parazīts mūsu valsts organismā, politbiznesmeņu apvienība, kuri valsti uzlūko kā resursu ieguves vietu, lai nodrošinātu pārticīgu dzīvi sev, saviem sponsoriem un citiem savējiem. Viņiem nav problēmu apkalpot kremļa intereses. Tranzīts – lūdzu! Mediji krievu valodā – lūdzu! Palielināts autobusu reisu skaits uz krieviju – lūdzu! No JV mums jātiek vaļā, ja gribam saglābt savu valsti!

Otrs aspekts. Ja LSM būtu sabiedrības, nevis valdošo aprindu medijs, tad JV izšķērdība un pretlikumības būtu to galvenā ziņa ik dienu. Ja tādi “likumības un ētikas” aizstāvji kā „Delna” nebūtu līdz elkonim JV vai otrādi, tad šeit būtu skaļi trauksmes zvani un demisijas aicinājumi.

Lūdzu šo neaizmirstam! Arī, kad eiroparlamenta vēlēšanās JV&Pro smaidīgām sejām “lies ausīs medu” par Latvijas interešu aizstāvību!

Jaunā progresīvā vienotība starp melnajiem ikriem un aploksnēm Skolā mācījāmies par dažādiem ķīmiskajiem elementiem un…

Posted by Egils Helmanis on Ceturtdiena, 2024. gada 14. marts

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Ogrēnietis
Ogrēnietis

Helmaņa partija NA arī ir tāds pats JV pavadošais elements. 20 gadus sēdējuši pozīcijā pie viena galda, vienas un tās pašas shēmas bīdījuši. Ogrē notiek līdzvērtīgas afēras kā Rīgā, tikai mazākos apmēros. Ogrēnieši brauc strādāt uz Rīgu, tāpēc ikdienā neredz bardaku Ogrē, bet darbadienās redz Rīgas bardaku. Tāpēc visi runā tikai par bardaku Rīgā. Bet bardaks un zagšana ir visur. Un Helmanis nav labāks par Ušakovu.

AndrisR
AndrisR

Labs raksts.
Tas kas to parakstījis ir izmantojis mākslīgo vārdu virpinātāju? ..jo autors noteikti nav Ogres mēris!