Jaunā konservatīvā partija mainīs nosaukumu uz “Konservatīvie”

Jānis Bordāns
Ekrānuzņēmums

Jaunās konservatīvās partijas (JKP) gadskārtējā kopsapulcē pieņemts lēmums mainīt partijas nosaukumu, saīsinot to uz “Konservatīvie”, informē partija.

Lēmums par partijas nosaukuma izmaiņām pieņemts tāpēc, ka “Konservatīvie” vairs neesot jaunu entuziastu partija, bet kļuvusi par tādu, kas pārstāvēta gan Seimā, gan valdībā, gan Rīgas domē un pašvaldībās citur Latvijā.

Tāpat kopsapulcē tika izlemts paplašināt valdi, un tajā ievēlēti Saeimas deputāti Krišjānis Feldmans un Juris Jurašs, ministri Tālis Linkaits, Gatis Eglītis un Anita Muižniece, kā arī Rīgas domes deputāte Linda Ozola. Par valdes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Jānis Bordāns.

Bordāns, uzstājoties kopsapulcē, norādīja, ka Latvijai ir jālūdz NATO partneri uzņemt dalībvalstu vidū Ukrainu. Tieslietu ministrs uzsvēra, ka Ukraina aizvadīto gadu laikā ir veikusi nozīmīgas reformas savā valstī, mazinot oligarhu varu un politisko korupciju. Viņa ieskatā, Ukrainas tauta un politiskā vadība ir parādījuši, ka tie vēlas ne tikai vārdos, bet darbos atbalstīt Rietumu vērtības.

Tāpat Bordāns norādīja, ka uzdevis Tieslietu ministrijas speciālistiem līdz 4.martam iesniegt ziņojumu un lēmuma projektu par Latvijas vēršanos Starptautiskajā krimināltiesā par Krievijas karaspēka pastrādātajiem kara noziegumiem un noziegumiem pret cilvēci Krievijas iebrukuma laikā Ukrainā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


10
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
reforma
reforma

Atkal tikai pussolīti– ko tad atturas atklāti saukt sevi par proletāriskā komandu-kontroes mehānisma nesējiem un atjaunotājiem valstī? Pavisam īsti komunisti, kautrējas tiai simbolus izrādīt saviem uzstādījumiem un brīnišķīgām reformām, atgriežot valsti jaukajios 70-tajos.

Miezis
Miezis

Pilnīgi noteikti par viņu nebalsošu. Pelēkais kardināls.

...
...

Kādreiz biju jauna un skaista! Tagad -vairs tikai skaista…

labojums
labojums

drīzāk biju jauna un dumja, bet tagad tikai dumja :))

Troksnis
Troksnis

Bordān! Ko tu vēlētājiem gribi “iesmērēt” ar jaunu nosaukumu? Veco Jurašu, Feldmani un Malifisentu Ozolu?

Elementāri
Elementāri

Nevajag jaukt vēlētājiem galvu. Varēja jau vienkārši – Pret katru&Par onkuli

Stienis
Stienis

Par vēlu dakter… es jau esmu miris.

circenis
circenis

“un tad komandieris man saka: “jani, jani, tu esi d…sa”” un tā, dārgie pionieri, vēl šodien nevaru saprast kāpēc tādā atbildīgā brīdī vajadzēja kļičku mainīt!

Helmuts un Olga
Helmuts un Olga

circeni!
Ieliec pilnu anekdoti. Atceros, ka bija baigi labā, bet nevaru pilnībā atcerēties.

virgo
virgo

Ko Bordāns grib konservēt? Padomismu? Krievu valodas skolas? Sarkanarmijas pieminekļus Latvijā? Es esmu vienmēr balsojis par latviskāko, patriotiskāko partiju.