“Ja es noliktu mandātu, Saeimā iekļūtu cilvēks, kurš atbalsta esošo varu”- Sprūde atvainojas “kā parasta mirstīgā”

Karina Sprūde

Opozīcijas deputāta Alda Gobzema dibinātās partijas “Likums un Kārtība” valdes locekle, Saeimas deputāte Karina Sprūde vietnē “Facebook” publicējusi ierakstu, kurā atvainojas par saviem izteikumiem saistībā ar nepatikšanām Varšavas lidostā, par kurām stāstot TV3 raidījumā “Nekā Personīga” teica, ka “neesot parastā mirstīgā, no kuras var izspiest naudu”.

Sprūde ierakstā norāda, ka šāds pārpratums radies valodas barjeras dēļ. Deputāte tagad pauž, ka tomēr ir parasta mirstīgā un informē – savu mandātu nenoliks. 

Sprūde savā “Facebook” ierakstā pauž, ka acīmredzot viņas skaidrojums raidījumam par notikušo nevis viesa skaidrību, bet valodas barjeras dēļ tieši otrādi – radīja pārpratumu. 

“Uztraukums un valodas barjera darīja savu. Es esmu parasta mirstīgā. Mēs visi esam. Es ļoti atvainojos par šo frāzi, bet mana doma nebija nevienu aizskart. Kā līdz šim, turpināšu balsot un atbalstīt cilvēkus visos Saeimas balsojumos. Manu attieksmi pret jums ikviens var un varēs pārbaudīt manos balsojumos par tautu. Mēs visi kļūdamies, jo esam tikai cilvēki,” viņa norāda. 

Ja es noliktu Saeimas deputāta mandātu, Saeimā iekļūtu cilvēks, kurš atbalsta esošo varu un tāpēc lūdzu Jūs man piedot un ļaut vēlreiz pierādīt, ka vienmēr iestājos un balsoju par jums – cilvēkiem .”

Raidījumā “Nekā Personīga” izskaidroju notikušo situāciju Polijas muitā, bet, acīmredzot mans skaidrojums, nevis ieviesa…

Posted by Karina Sprūde on Trešdiena, 2021. gada 3. marts

“Nekā personīga” svētdien vēstīja, ka Polijas muitnieki Sprūdei prasījuši samaksāt 2700 eiro nodokli un 1200 eiro kā sodu par Šveicē nopirkta “Rolex” pulksteņa nedeklarēšanu, turklāt, pēc Sprūdes teiktā, prasīts to darīt skaidrā naudā un Polijas valūtā zlotos.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: Facebook

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
uno
uno

pulksteni arī noliks?

Kārlis
Kārlis

Ja tu un tev līdzīgie noliktu mandātus, tas būtu brīnišķīgi.

Kristaps Ziemelis
Kristaps Ziemelis

Par nožēlu, latvijas iedzīvotājiem izvēle starp sliktu un visļaunāko….

diplompase
diplompase

… un kādam ir kaut vismazākais iemesls kaut uz brīdi noticēt šai dāmai?