Izsniegt vīriešu kārtas policistiem svārkus un žokejcepures – Ģirģens publicē it kā jaunās ministres Golubevas parakstītu “dokumentu”

Ģirģens

Sestdienas pievakarē bijušais iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens savā lapā sociālajā tīklā “Facebook” publicējis it kā jaunās ministres Marijas Golubevas parakstītu vēstuli ar it kā Iekšlietu ministrijas ieteikumu visām sistēmā dienējošajām amatpersonām izsniegt vienotus formas tērpus”.
Ar dusmīgu emocijzīmi teikuma sākumā savu vēstījumu pēc savas saprašanas padarot nopietnāku, Ģirģens aicina “par tās autentiskumu kliedēt bažas jauno ministri, kuras vārdā tā parakstīta. Gaidām oficiālu paziņojumu.”

Ģirģena publicētajā attēlā ar “dokumentu”, kur šķietami ir dažādi Iekšlietu ministrijas rekvizīti, tostarp Golubevas amats un vārds, iztrūkstot parakstam, kā apgalvo Ģirģens, rakstīts: “Iekšlietu ministrija iesaka visām Iekšlietu ministrijā dienējošajām amatpersonām izsniegt vienotus formas tērpus. Kā arī vīriešu dzimtas amatpersonām izsniegt sieviešu formas tērpu elementus (svārkus, žokejcepures u.c.). Ja amatpersona vēlas nēsāt sieviešu formas tērpa elementus neradīt šķēršļus un atbalstīt.”

Un te nu vieta mulsumam – ar neapbruņotu aci un sākumskolas izglītību ir skaidri redzams, ka bijušā iekšlietu ministra publicētā pārfotografētā vēstule ir primitīvs viltojums – neuzskaitot visas “fake” pazīmes, pietiks tikai ar gramatikas kļūdām. Rodas jautājums – vai bijušais iekšlietu ministrs patiešām šo noturējis par īstu dokumentu?..

Iekšlietu ministre Marija Golubeva ātri vien savā Twitter kontā veica ierakstu, ka sociālajos tīklos izplatītais attēls ir viltojums.

“Attēlā redzamā dokumenta sagatavotāja nestrādā Iekšlietu ministrijā, e-pasta adrese neeksistē, dokuments NAV izveidots un reģistrēts Iekšlietu ministrijas dokumentu reģistrācijas sistēmā,” raksta ministre.

Vēlāk Ģirģens pie sava ieraksta komentārā izteicis pateicību par operatīvu atbildi, bet iepriekšējā publikācija ar “dokumenta” attēlu vismaz pašlaik vēl nav izdzēsta.

Kā zināms, izstumjot no koalīcijas partiju “KPV LV”, 3.jūnijā Sandi Ģirģenu (KPV LV) iekšlietu ministra amatā nomainīja Golubeva. Varam tikai minēt, vai šo “vēstuli” radījis kāds kvēls Ģirģena atbalstītājs, vai kāds cits, kam vienkārši ir pārāk sakarsis prāts sestdienas svelmē.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
virgo
virgo

Nav brīnums, ka šitāds ķēms ir “bijušais”.

prokurors Vioriks
prokurors Vioriks

he he he