Iesalnieks: Nelabvēļi saorganizējuši VL-TB/LNNK “Twitter” konta darbības apturēšanu

Jānis Iesalnieks

Mikroblogošanas vietne “Twitter” apturējusi nacionālās apvienības “Visu Latvijai!”-“Tēvzemei un brīvībai”/LNNK (VL-TB/LNNK) konta darbību.

Kā liecina informācija VL-TB/LNNK kontā, “Twitter” šī konta darbību pārtraucis, jo ir pārkāpti lietošanas un kārtības noteikumi. Konkrēts noteikumu pārkāpums nav norādīts.

Saeimas deputāts Jānis Iesalnieks (VL-TB/LNNK) savā personīgajā “Twitter” profilā paudis neizpratni par šādu rīcību.

“Bez paskaidrojumiem no “Twitter” administrācijas. Uz atbalsta vēstulēm neatbild. Visticamāk, kāds nelabvēlis saorganizējis masveida ziņošanu par “pārkāpumiem”,” pieļāva politiķis.

Saskaņā ar “Twitter” noteikumiem, platformas mērķis ir nodrošināt, ka ikviens cilvēks var brīvi un droši piedalīties publiskās sarunās, tomēr šādu iespēju ierobežo vardarbība, uzmākšanās un citi līdzīgi uzvedības veidi.

Saskaņā ar noteikumiem, portālā aizliegts draudēt ar vardarbību pret personu vai cilvēku grupu, kā arī slavināt vardarbību. Tāpat stingri aizliegts draudēt vai reklamēt terorismu vai vardarbīgu ekstrēmismu.

Portālā tāpat nedrīkst iesaistīties mērķtiecīgā uzmācībā kādam vai mudināt to darīt citus cilvēkus. Neatļauta ir arī vardarbība pret citiem cilvēkiem viņu rases, etniskās piederības, nacionālās izcelsmes, kastu, seksuālās orientācijas, dzimuma, dzimuma identitātes, reliģiskās piederības, vecuma, invaliditātes vai nopietnas slimības dēļ.

Tāpat “Twitter” aizliegts publicēt vai ievietot citu personu privātu informāciju, izmantot “Twitter” pakalpojumus tādā veidā, lai mākslīgi papildinātu vai apspiestu informāciju vai iesaistītos uzvedībā, kas manipulē vai izjauc cilvēku pieredzi portālā.

Līdztekus minētajam portālu nedrīkst izmantot, lai manipulētu vai iejauktos vēlēšanās. Tas ietver satura ievietošanu vai kopīgošanu, kas var nomākt vēlētāju aktivitāti vai maldināt cilvēkus par to, kad, kur vai kā balsot.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
slēpes
slēpes

Vai tad nevarēja sarunāt ar Baibiņu, lai visu nokārto?

rusofobs
rusofobs

Krievu šovinistiem (varētu teikt — nacistiem) ir naids pret neatkarīgo Latviju, jo viņi to uzskata par savu īpašumu. Tātad, tīri loģiski, lielākie krievu pretinieki ir nacionāli un patriotiski noskaņoti latvieši. Tie tad arī saņem visniknākos krievu šovinistu uzbrukumus. Kurai Latvijas polītiskai partijai šie krievnacisti visvairāk uzbrūk? Seciniet paši.

Lamata
Lamata

Ne velti viltus patriotismu sauc par lielāko neliešu drošāko pēdējo patvērumu. Tas nodrošinājis viņiem palikt pie varas kopš LV neatkarības atgūšanas. Panākot milzīgā skaita cilvēku bēgšanu no valsts. Tikko beigsies Covid 19 pandēmija, aizbēgs arī tie, kuri pirms tam centās palikt Latvijā.

Stienis
Stienis

Mēs patiešām ticam, ka, ja tu būtu bijusi pie varas, mēs dzīvotu leiputrijā… Cik žēl, ka tik izcila personība iznieko sevi komentāru rakstīšanā.

Biruta
Biruta

Viltus patrioti ir salīduši vienotībā un pie attīstībai par. Tur viņi rod pēdējo patvērumu pirms atmaskošanas.