Golubevas padomnieces izteikumi soctīklos raisa neizpratni; to pamanot, tie tiek izdzēsti

Iekšlietu ministres padomnieces Lindas Curikas izteikumi sociālajos tīklos par bruņuvestu nēsāšanu raisa cilvēkos neizpratni.

Mikroblogošanas vietnē “Twitter” cilvēkiem nesaprotams licies Lindas Curikas, iekšlietu ministres padomnieces, ieteikums nēsāt bruņuvesti, ja ir drošības apdraudējums, vēlāk komentāros atbildot, ka tādas nemaz nav iespējams iegādaties.

Šobrīd Curika ierakstu ir izdzēsusi, tomēr soctīklu lietotāji saglabājuši ekrānuzņēmumu.

Sociālajās vietnēs pēdējo dienu kontekstā vērojama neapmierinātība ar Iekšlietu ministrijas darbu.

Bens: “Iekšlietu ministrija, Valsts policija un Valsts drošības dienests pašreizējo vadītāju vadībā turpina strauji degradēties, vairojot tiesisko nihilismu un cilvēku nedrošības izjūtu. Acīmredzot kārtību sargājošās struktūras situāciju nekontrolē.”

Roberts: “Tad sanāk, ka amatus mūsu valstī dala seksuālās piederības dēļ? man vienalga kurš ar kuru guļ, bet šī sieviete vienkārši nav pelnījusi augstu amatu iekšlietu ministrijā. Šī partija turpina nepelnīti debilizēt valsti.”

Ģirts: “Cilvēki domā, ka Golubeva ir ministre un viņa kaut ko vada. Tas ir pārpratums. Golubeva ir politiķe, tātad cilvēks bez izpratnes par jomu. Patiesībā ministriju vada valsts sekretārs Dimitrijs Trofimovs.”

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
puķe
puķe

Sievietēm ir tiesības izpausties. Runas brīvība un pašizpausme, un vēl par matu un fotosesijām piemaksā. Soctīklos tikainedaudz šķirno Magones

Stienis
Stienis

Ko jūs! Krišjānis, viņa valdība un koalīcija Saeimā ir pilnībā apmierināti ar visu šo vājprātu visās nozarēs.