Golubeva nejūtas vainīga par notikumiem pie pieminekļa Pārdaugavā un demisionēt negrasās

Marija-Golubeva

Iekšlietu ministre Marija Golubeva (AP) negrasās demisionēt pēc notikumiem Uzvaras parkā pie okupācijas pieminekļa, jo savu vainu notikušajā nesaskata, izriet no politiķes teiktā TV3 raidījumam “900 sekundes”.

TV3 Golubeva atzīmēja, ka pulcēšanās 10. maijā nebija plānota. Policija cilvēkus sākotnēji neaizturēja, jo tie vienkārši nolika ziedus, bet aizturēšanas sākās tad, ka sanākušie vakarā sāka uzvesties demonstratīvāk un izmantot Krievijas agresiju slavinošus simbolus.

Neatkarīgi no pārmetumiem demisionēšanas iespējas Golubeva neizskata, jo uzskata, ka policija nodrošināja likumu ievērošanu. Slikta un neētiska rīcība vēl nav likuma pārkāpums, policijas nevēršanos pret pie pieminekļa Pārdaugavā sanākušajiem skaidroja politiķe.

Ministre pieļāva, ka vienīgi policijas reakcijas ātrums vakar varēja būt savlaicīgāks, tomēr viņa nedomā, ka būtu jāvērtē policijas vadības darbs. Norises pie pieminekļa ir sabiedrībā notiekošā indikācija, piebilda Golubeva.

Kā zināms, 10. maija vakarā Uzvaras parkā tika slavēta Krievija un padomju armijas uzvara.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: TV3

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Skolnieciņš
Skolnieciņš

Krievi taču Krievijā bendēja represētos latviešus un arī tos latviešus, kas atradās Krievijā vel pirms kara (Staļina lielās tīrīšanas 1937. gadā). Tad kāpēc Krievijas krievi neceļ pieminekļus latviešiem? Kāpēc Krievijas krievi neliek piemiņas zīmes latviešiem? Krievijas pilsētu centros nav nekādu pieminekļu un piemiņas zīmju saistībā ar Staļina teroru (Lielo teroru) un ar represētajiem latviešiem? Kur līdzvērtīgi pieminekļi un piemiņas zīmes igauņiem un lietuviešiem? Kur??? Ne jau latvieši slepkavoja krievus, bet krievi slepkavoja latviešus. Latvieši ir Otrā pasaules kara upuri, bet krievi ir Otrā pasaules kara vaininieki un kara noziedznieki. Pobedas kults sistemātiski un konsekventi dzēš cilvēku atmiņas un patiesās vēstures… lasīt vēl »

Kārlis
Kārlis

Iecirtīgs bābietis, ar spītīgu purnu.

Sunny
Sunny

Ministre ir savā vietā! Uz viņu rej trakā kuce Vaidemane!

Rambo
Rambo

Vai šī meiča vispār ir kādreiz bijusi tā dūšīgi izbagarēta?

Bijušais zemessargs
Bijušais zemessargs

Nu ko, var redzēt ar nabruņotu aci, cik daudz okupantu palikušie samazgas dzīvo Rīgā. Latvijā pēc okupācijas palikušie krievu mēsli nebrauc mājās uz krieviju, bet demonstrē savu rašismu, fašismu.

Gada glezna
Gada glezna

Vajadzēja policijas patruļu vietā pieaicināt ukraiņus, kas tagad ieradušies Latvijā,
un tiem visiem Krievijas atbalstītāju iizlēcieniem būtu pielikts trekns punkts.

hmm
hmm

Tad uz šito dāmu un pārējiem paristiem tagad būs jāpaļaujās kā uz drošibas garantiem?

O-O
O-O

GOLUBEVA NEJŪTAS VAINĪGA PAR NOTIKUMIEM PIE PIEMINEKĻA PĀRDAUGAVĀ UN DEMISIONĒT NEGRASĀS…. bet vajadzētu

Pārdaugavs
Pārdaugavs

Plika diršana. Gan Golubeva, gan Ruks vienkārši māzējās. Jau pa dienu bija skaidrs, ka vakarā pie pieminekļa būs balagāns. Uz to tiktokā aicināja no tādiem kontiem kurus drošības policija jau bija aicinājusi uz pārrunām.

Pēteris
Pēteris

Homoseksualitāte tomēr esot psihiska novirze !

...
...

Glumiķi ar krieviem kā cimds ar roku(varas iegūšanā un noturēšanā). Atšķirība tikai tāda, ka krievi , siekalām šķīstot, visus sauc par rusafobiem, bet varavīksnes karoga nesēji sauc apkārtējos par homofobiem. Puķins- slēpts zilais. Kad Pūka izziņoja, ka Puķins vairs nav draugs, tad sapratu, ka arī viendzimumu precību likumprojektu dzēsīs ārā no dienaskārtības saraksta. …, bet viņš esot tik domājis, ka krievu homiķi tie sliktie, bet vietējie norobežosies un … pēkšņi pārstās būt padibenes.