Eva Mārtuža stājas partijā SCP

Eva Mārtuža

Rakstniece un žurnāliste Eva Mārtuža nolēmusi iesaistīties politikā un stāsies Aigara Štokenberga dibinātajā partijā Sabiedrība citai politikai. 

Šo partiju viņa izvēlējusies, jo Štokenbergs ir “brīvi domājoša persona”. “Tāpēc, ka viņš ir ekonomists. Viens no labākajiem manas māsas audzēkņiem Ekonomikas fakultātē un pietiekami atraktīvs un brīvi domājoša persona,” sacīja literāte.

“Katram būtu jādarbojas kādā sabiedriskā organizācijā vai politiskā partijā. Tas ir katra cilvēka iekšējais noskaņojums un pienākums. Tas vajadzīgs, lai pats sev skaidri formulētu, ko dzīvē grib sasniegt un ietekmētu jau reāli, nevis tikai no malas – ejot vai neejot uz vēlēšanām,” iešanu politikā pamatoja E.Mārtuža.

Viņa atzina, ka nākotnē plāno piedalīties arī vēlēšanās, tomēr tās vēl nebūs pašvaldību vēlēšanas, kas gaidāmas jūnijā. Vispirms viņa vēlas iegūt pieredzi politikā.

“Ja cilvēks sāk iet kājām, tad rodas vajadzība pamēģināt, vai viņš varētu arī skriet. Katram jāspēj saprast, ka reiz kaut kas nopietns dzīvē jādara. Atteikties no kaut tā tikai tāpēc, lai varētu klusi pukstēt kādā kaktā, tas priekš tautas, kas ir tik maza, ir nepiedienīgi,” norāda rakstniece un žurnāliste.

Avots: Diena

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar