“Esam darītāji un izdarītāji” – KPV LV pošas startam Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās

Ēriks Pucens KPV LV

“KPV LV” valde pieņēmusi lēmumu startēt Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās un sākusi “aktīvu gatavošanos”, lai jūlijā iesniegtu partijas kandidātu sarakstu, informējis “KPV LV” valdes loceklis Ēriks Pucens.

Pašlaik notiekot darbs, lai izvēlētos Rīgas mēra amata kandidātu.

Pucens sola, ka “KPV LV” prioritātes būs rīdzinieku interešu pārstāvēšana un laba pārvaldība, sākot “no domes un to iestāžu, kapitālsabiedrību gaiteņiem, līdz pat mikrorajonu pagalmiem un iedzīvotāju rēķiniem”.

Pucens pauž, ka partija valdībā pierādījuši sevi kā “darītājus un izdarītājus” un “KPV LV” šādu pieeju saglabāšot arī attiecībā uz Rīgu.

“Partijā ir spēcīga Rīgas nodaļa ar tās pastāvīgiem biedriem, kas jau gadu garumā seko līdzi, analizē un veido savu piedāvājumu Rīgas labākai pārvaldībai un dzīves kvalitātei,” pauž politiskā spēka valdes loceklis.

Ar plašāku informāciju par starta komandu un ideoloģiskajiem uzstādījumiem partija sola iepazīstināt drīzumā.

Rīgas domes ārkārtas vēlēšanas paredzētas 29.augustā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
laika
laika

Īpaši izdarīga un apdāvināta ir Labklājības ministre….. tādu ar uguni neatradīsi, bet partejai- pilnīgs nasing spešal… Laiks jau atsākt ceļojumus un runas kongresos

reņģe
reņģe

žēl tos, kuri tur (KPV) atrodas dēļ ticības un cerības, bet būtībā runas vīri ir parādījuši tikai savus tikumus un to, ka ir visīstākie dir…ji, pat nesmu pārliecināts par otru locījumu. Ierobežotas vai neeksistējošas suverenitātes apstākļos daudzi naivisma centieni var izbeigties ne ar ko, tomēr tas, kā tas notiek un kā no šīs situācijas iziet, paliek katra paša ziņā. Šie ir izdarījušies pēc pilnas programmas.