EP vēlēšanas: Sarakstu iesniedz arī “Apvienība Jaunlatvieši”; līderi – Brēmanis un Grevcova, kandidē arī Gobzems

Apvienība Jaunlatvieši Eiroparlamenta vēlēšanu saraksts

Partija “Apvienība Jaunlatvieši” ceturtdien, 8. februārī, Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegusi partijas kandidātu sarakstu un programmu gaidāmajām Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām. Saraksta līderi – bijušais diplomāts Rūdolfs Brēmanis un 14. Saeimas deputāte Glorija Grevcova, kā arī sarakstā kā pēdējais numurs atrodams 13. Saeimas deputāts Aldis Gobzems.

No partijas uz Eiropas Parlamentu kandidēs arī: 

  • zemnieku saimniecības “Kalnavoti” īpašnieks Jānis Dzenis,
  • nekustamo īpašumu brokere Šarlote Šulca,
  • partijas “Apvienība Jaunlatvieši” valdes loceklis Edgars Dārznieks,
  • tulks Aivis Vasiļevskis,    
  • psihoterapijas speciāliste Anna Lieckalniņa,
  • pašnodarbinātais Jānis Straumītis,
  • mājsaimniece Olga Čerņavska,    
  • nodarbošanos nenorādījušais Krišjānis Valdemārs,
  • “Egm Built” valdes loceklis Edijs Gribusts,    
  • mājsaimniece Gita Plaude,    
  • SIA “L.E.A” strādājošais Edgars Arkliņš,    
  • mājsaimniece Dace Veingartnere,
  • apdrošināšanas konsultants Agris Celitāns,
  • pensionārs un aktieris Andris Bērziņš,   
  • SIA “Pro Tehnika” valdes loceklis Artūrs Klēbahs.    

Viens no partijas “Apvienība Jaunlatvieši” mērķiem esot “apvienot cilvēkus, kas vēlas izveidot Latviju par skaistu un sakoptu zemi, kurā vēlas dzīvot un justies patriotiski pilnīgi visi tās iedzīvotāji”, kā arī “iestāties par politisku uzskatu daudzveidību, vārda brīvību”.

Partija arī noslēgusi vienošanos ar politisko partiju “Suverēnā vara”, kas EP vēlēšanās kandidē ar savu sarakstu, par kopīgu sadarbību pirms un pēc vēlēšanām. 

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vītoliņš
vītoliņš

Tā ir kāda noziegumos apsūd-ēto personu partija? Brēmanis apsūdzēts par krāpšanu lielos apmēros, Grevcova par melošanu centrālajai vēlēšanu komisijai….
Būtu tā arī saukušies – partija “Apsūdzētie”.

vītoliņš
vītoliņš

Ak, dies!!! Padibenes iet politikā!!!!?

Gineja
Gineja

Ļoti perspektīva mājsaimnieču apvienība ar pa ceļam sagrābstītiem večiem Un neviena plastiskā ķirurga? Nav tas procents te ritīgs- vai tad nevarēja kaut ko no marfas vai pipardes flokša kviecējām – kūtiņas jau te pat blakus? Un kā vilcēju gaisā te taču varēja visma A. Ērgli savākt un pacelt no biksīšu ieliknīšu reklāmām līdz kaut kamēteriskāmkam, cik tad var tikai par savām plašājām kabatām gādāt

Jefiņš
Jefiņš

Būs jāreanimē muļķu partija ar īstiem muļķiem.

Knariņš
Knariņš

Domājams, ka šie būs labāki par esošajiem vecajiem zagļiem. Nezināju ka Brēmanis kandidē, būs iemesls aiziet nobalsot.

Zariņš
Zariņš

Domājams, ka tu demokratiju nesaproti.

Knariņš
Knariņš

Man tā liekas ka tu izprati vārda “domājams” pielietojumu, par to prieks :) Patiešām! Ne es tā vārda “domājams” pielietojumu izdomāju. Es viņu noskatījos no delfi un citiem rakstiem, kur stāsta par ukraiņu uzvarām. Piemēram teikumi – “domājams ka leoparda ekipāža no tanka evakuējusies” vai arī kā vasarā bija – “Domājams ka kinžals nav trāpījis Patriot sistēmai”. Speciāli tieši tādu teikumu uzrakstīju, ar to vārdu “domājams”, lai apskatītos vai cilvēki atpazīs propagandu. Eksperiments rāda ka cilvēki atpazīst propagandas metodes, vajag tikai savādāk pasniegt teikumu, pilnīgi citā kontekstā. Par to prieks.

par jaunlatviešiem
par jaunlatviešiem

Vai Gobzems arī ir imigrantu pēctecis?

Vārds@
Vārds@

Vai tos kandidātus arī kāds pārbauda? Kādas veselības izziņas pašiem ir jāiesniedz?

hihi
hihi

O! Krišjānim pasvist cūku un nobalsot par stila ikonu-puņķēdāju…

Dina
Dina

Kurš kavēs jūnija smuko laiku dēļ nevajadzīgām vēlēšanām , sametat visu maisā un 9 lapiņas izlozējat , vai nē , Saulīt !