Eklons skaidro, kādēļ nēsājis pie formas žetonu ar Krievijas karogu un ērgli

Kristaps Eklons

Nesen amatā apstiprinātais iekšlietu ministrs Kristaps Eklons intervijā Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” atbildēja uz kāda klausītāja jautājumu: “Kādu apsvērumu dēļ Eklons jau pēc Latvijas neatkarības atgūšanas augstāko izglītību izvēlējās iegūt tieši Krievijā? Vai viņam pie ģenerāļa formas tērpa joprojām ir Krievijas augstskolas žetons ar Krievijas karogu un ērgli, kāds redzams dažās publicitātes fotogrāfijās? ” jautāja klausītājs.

Iekšlietu ministrs sniedza atbildi: “Nu jau tā kā esmu pensionēts ģenerālis un amatpersona, jā, formā, kā es to pēdējo reizi nēsāju, joprojām šī zīme ir palikusi. Jo nenoliedzu, to mācību iestādi esmu absolvējis, par ko arī esmu ļoti lepns. Tā bija tajā laikā spēcīgākā mācību iestāde mūsu profesijā. Padomju laikā Baltijā nebija nevienas mācību iestādes, lai varētu izmācīties par virsnieku un pilnīgi noteikti nebija nevienas profesionālās augstākās mācību iestādes šajā jomā, tādas vēl nebija ilgi.”

LR raidījums “Krustpunktā”, Kristaps Eklons

Kā var redzēt Puaro.lv sadaļā “Who is Who” publicētajā anketā, Kristaps Eklons no 1989. līdz 1992.gadam izglītību ieguvis Ļvovas Ugunsdrošības skolā un no 1993. līdz 1997.gadam mācījies Maskavas Ugunsdrošības akadēmijā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
333
333

Tas puzdec
Nesajis Krievijas karogu un tgd ir drošibas iestades VADITAJS?????

WTF
WTF

NA atbalstītājs
NA atbalstītājs

Šitādu padomizētu tipu gan nedrīkst iecelt par Latvijas ministru.

oābois
oābois

Un kas tur jauns? Visa iekšlietu joma ar visiem mentiem ir prokremliski noskaņota.

G. Akmeņkalns
G. Akmeņkalns

Jā, te ir par ko padomāt! Padomāt, cik perfekti strādā kremlis, kremļa ietekmes aģenti Latvijā. Kā viņi uztaisa karjeras vajadzīgajiem kadriem! Latvija ir apbrīnojama valsts, ja tā aizdomājas! Drūmi!

Klops
Klops

Interesanti, 1993.gads, kad macijas, bet saka, ka padomija. Vai nav vate?

Dženna Džeimsone
Dženna Džeimsone

dr.Apinim pie atloka bija 9galvains Zaļais pūķis.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Ja Valsts Drošības Dienestam nekādu aizdomu nebija, tātad viss kārtībā