Egils Levits un prezidenta padomniece neslēpj tuvās attiecības

Ekrānuzņēmums no "Jauns.lv"

Žurnāls “Kas Jauns”

Pirms vairāk nekā mēneša Latvijas Valsts prezidenta amatā stājās Egils Levits. Viņš jau kopš pirmajām prezidentūras dienām aktīvi iesaistās saviesīgajā dzīvē. Prezidents apmeklēja arī festivāla “Summertime – aicina Inese Galante 2019” noslēguma koncertu Jūrmalā. Un, kā raksta žurnāls “Kas Jauns”, šajā pasākumā no Levita teju ne soli neatkāpās viņa padomniece.

Festivālā “Summertime – aicina Inese Galante 2019” Levits nevairījās nedz fotografēties, nedz pārmīt kādu vārdu ar festivāla apmeklētājiem. Uz šo festivālu ieradās arī eksprezidenti Valdis Zatlers un Raimonds Vējonis ar savām kundzēm, taču Latvijas pirmā lēdija – Andra Levita – vīram blakus nebija.

Kad jaunais Latvijas prezidents ieradās Dzintaru koncertzālē, teju soli solī kopā ar viņu pārvietojās Levita padomniece tiesiskuma un Eiropas Savienības tiesību politikas jautājumos, Valsts prezidenta padomnieku biroja vadītāja Irēna Kucina.

Kā raksta žurnāls “Kas Jauns”, padomnieces uzvedība bija ieturēta un neuzkrītoša. Vakara gaitā viņa ne reizi vien pietuvojās prezidentam, abi satvēra viens otra roku, kā arī ik pa brīdim ieskatījās viens otra acīs un pārmija dažus vārdus. Un arī oficiālajā afterparty, uz kuru varēja ierasties tikai aicinātie viesi, Kucina teju vienmēr atradās netālu no prezidenta.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: Jauns.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Pēdējais slepkava
Pēdējais slepkava

Sveiks, Egil! Ļoti labi, ka Tev iet tik labi, kā Tev iet, bet ļoti žēl, ka Tu attiecībā pret mani neesi tikpat žēlsirdīgs gluži kā daži labi Maskavas iedzīvotāji.