Egils Helmanis: Skumji, ka LTV rīcība aizvien mazāk atšķiras no kremļa mediju ieradumiem

Kā top LTV sižeti? Kāds ir viņu uzmanības fokuss?

Divi piemēri.

Kad atklājām jauno Ogres ģimnāziju un sporta manēžu, kas bija un joprojām ir modernākā skola Baltijā, LTV neatrada ne laiku, ne resursus, lai atbrauktu uz šo notikumu.

Šodien (27.maijā- red.), kad Ansis Pūpols kā privātpersona sarīkojis savu filmu skatīšanos Ogres bibliotēkā, klāt ir filmēšanas grupa, lai meklētu kaut ko, kas dotu iespēju uzrakstīt ko negatīvu par Ogri. Nav svarīgi, ka tas nav domes rīkots pasākums, ka ne es, ne citas amatpersonas tur nepiedalās. Svarīga ir tikai saistība ar Ogri. Un jau drīz soctīklos parādās glumžurnālista Leitāna līksmošana, ka Pūpols nav kādai savai filmai nodrošinājis titrus latviešu valodā.

Otrs piemērs. Pašlaik, kad pirms Eiroparlamenta vēlēšanām nepārprotami aptauju līderi ir NA, mūsu sabiedriskā televīzija pārstāj publicēt reitingus, aizstājot tos ar īpatnējām aptaujām.

To visu sauc par manipulēšanu. Skumji, ka mūsu “centrālo” mediju rīcība aizvien mazāk atšķiras no kremļa mediju ieradumiem!

Avots: Facebook

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
vienā līnijā
vienā līnijā

nevajag satraukties – izlīdzināšanās ar kremļa kursu bus pilnīga. Nodokļu maksātāji apmaksā

Austrumu servīžu centrs Ogrē
Austrumu servīžu centrs Ogrē

Tas ir tas pats Helmanis, kas Ogres muzejā Avena traukus par visu varu gribēja izrādīt?

Meh
Meh

Kas vainas tiem traukiem? Vienkārši laiks nav īstais, lai tos izrādītu, arī ne īstais trauku īpašnieks.