Domes pagaidu administrācijas darbam rīdzinieku vēsturiski zemākais vērtējums

RD pagaidu administrācija

Rīgas pagaidu administrācija pēc LTV Ziņu dienesta un sabiedrisko mediju portāla lsm.lv pasūtījuma veiktajā socioloģiskajā aptaujā saņēmusi vēsturiski zemāko pašvaldības darba novērtējumu, ziņoja raidījums Panorāma.

Vairums galvaspilsētas iedzīvotāju pagaidu administrācijas darbu vērtē izteikti negatīvi. Drīzāk vai pilnībā neapmierināti ar to ir divas trešdaļas aptaujāto. Savukārt vairāk pozitīvu vērtējumu devis vien katrs piektais respondents.

“Lai gan [iepriekšējais Rīgas mērs Oļegs] Burova kungs bija ar jūtami sliktākiem rādītājiem nekā pirms tam [kādreizējais Rīgas mērs Nils] Ušakova kungs, šī brīža rādītāji ir vēsturiski sliktākie, kādus mēs jebkad esam redzējuši,” raidījumā atklāja pētījumu centra SKDS direktors, sociologs Arnis Kaktiņš.

Retāk negatīvi noskaņoti bijuši tie rīdzinieki, kas gaidāmajās domes vēlēšanās grasās balsot par JaunoVienotību  vai Attīstībai/Par!  un  Progresīvo  sarakstu. Bet visbiežāk neapmierināti bijuši Jaunās konservatīvās partijas un KPV LV atbalstītāji.

Kaktiņš gan lēsa, ka negatīvā vērtējuma pamatā ir nevis pagaidu administratoru pieņemtie lēmumi, bet fakts, ka viņi nav rīdzinieku ievēlēti.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
beda
beda

ierēdņu bezcerīgākā izlase…. kuram gan nav skaidrs, ka ierēdnīšiem nav ne mazāko spēju , ne intelekta pašvaldību darbā Bet tas taču neatturēs no lemšanas Galvenais, lai laikus tiku uzceptas dāmu komitejas un tad jau izpaudīsies uz nebēdu