Dombrovskis, visticamāk, iestāsies AP partijā “Latvijas attīstībai”

Dombrovskis-papule

Saeimas ārpusfrakciju deputāts Vjačeslavs Dombrovskis, kurš piektdien paziņoja par pievienošanos partiju apvienībai “Attīstībai/Par!” (AP), visdrīzāk, iestāsies AP partijā “Latvijas attīstībai” (LA).

Vaicāts, kurai no apvienības partijām pievienosies, Dombrovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka, visdrīzāk, iestāsies LA.

Politiķis skaidroja, ka primāri kopā ar saviem domubiedriem ir pievienojies partiju apvienībai.

AP ir pievienojusies arī deputāte Evija Papule – abi sadarbojas kopā Saeimā.

Gan deputāts, gan AP līdzpriekšsēdētājs Daniels Pavļuts apliecināja, ka plānots, ka Dombrovskis 14.Saeimas vēlēšanās kandidēs no partiju apvienības saraksta.

Vaicāts par Ministru prezidenta kandidātu un saraksta līderiem vēlēšanu apgabalos, Pavļuts skaidroja, ka par to plānots paziņot tuvāk sarakstu iesniegšanai, kas sāksies jūlijā.

AP līdzpriekšsēdētājs, kurš ir arī veselības ministrs, skaidroja, ka pašlaik visi spēki tiek atvēlēti krīžu vadībai, tajā skaitā, jāgatavojas rudenim saistībā ar Covid-19 pandēmiju un jāatrisina Ukrainas bēgļu jautājumu koordinēšanas problēmas.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas oktobra pirmajā dienā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
saimnieks
saimnieks

Lai tas Vjačeslavs iet attīstīt Krieviju.

a@a.lv

es negribu neko daudz teikt, bet katra partija kurā īsi pirms vēlēšanām iestājās vai dibinājas Dombrovskis ir aizgājusi pa pieskari. Tāds sava veida pareģojuma zīme, ja tavā partijā grib iestāties Vjačeslavs, tad tev ir palikuši 2-3 gadi max.

ruksis
ruksis

Manuprāt, Dambraušķis var pievienoties Proktologu biedrībai. Viņš ir un paliek slepens krievu šovinists. Tie ir tie bīstamākie.

Latvijas naudas atmazgātāju asociācija
Latvijas naudas atmazgātāju asociācija

Piemeklēsim vietiņu visiem mūsu šestjorkām