Deputāts Didzis Šmits Saeimā nolēmis strādāt kopā ar ZZS frakciju

Saeimas deputāts Didzis Šmits nolēmis Saeimā strādāt kopā ar Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakciju un ir parakstījis ZZS Saeimas frakcijas nolikumu, pavēstīja ZZS līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Edgars Tavars.

Didzis Šmits kopš janvāra ir Latvijas Zaļās partijas biedrs, kas ir viena no divām ZZS pamatpartijām, Puaro apstiprināja šī politiskā spēka priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Šmits, pēc viņa teiktā, nolēmis Saeimā strādāt kopā ar ZZS, jo no visiem parlamentā pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem viņam ar ZZS ir visvairāk kopējo uzskatu, piemēram, gandrīz 100% sakrīt viedokļi tautsaimniecības jautājumus, tāpat ir kopīgs redzējums, kā jāvada valsts.

Jautāts par kandidēšanu no ZZS saraksta 14.Saeimas vēlēšanās, Šmits norādījis, ka tas atkarīgs arī no iekšējām diskusijām partiju apvienībā, bet viņš apsver šādu iespēju.

Tavars no savas puses skaidroja, ka ZZS vēl tikai nākotnē lems par to, kuri būs kandidāti uz parlamenta nākamo sasaukumu.

Tā kā Saeimas Kārtības rullis aizliedz kādai frakcijai pievienoties deputātiem, kuri ievēlēti no cita saraksta, tad Šmits, kurš Saeimā ievēlēts no partijas “KPV LV” saraksta, formāli saglabās pie frakcijām nepiederoša deputāta statusu.

14.Saeimas vēlēšanas paredzētas šogad 1. oktobrī.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Nav vārdu
Nav vārdu

Ļoti ceru, ka ZZS norobežosies no cilvēka, kurš NATO karavīrus sauc par okupantiem.

Barboss
Barboss

Prātīgs gājiens.

volts
volts

Kpv revolucionārs atmetis visus kpv saukļus un principus, pieslējās partijai, pret kuru kpv rindās esot nācis cīnīties… sile tik mīļa kļuvusi, ka nevar pamet

Stienis
Stienis

Nav noslēpums, ka sile ir vienlīdz mīļa visiem – ne tikai ZZS, bet kā labi redzam arī JV, konservatīvajiem, Att/Par, – tad ir tikai loģiski pieslieties spēkam, kurš kaut nedaudz draudzējas ar realitāti, kurš saprot, ka ikvienam lēmumam ir sekas visai valstij, iedzīvotājiem un ekonomikai, nevis dzīvo kaut kādā izdomātā pasaulē, kur viss (piem, ekonomikā) notiek pats no sevis. Ja pēkšņi vienā mirklī Kariņa valdības nebūtu, mēs to pat nejustu. Pilnīgs oportūnistu klubiņš, kurš nedomājot par sekām vien izpilda kaut kādas starptautiskas instrukcijas visās jomās. Mazliet pašcieņas, kritiskas domāšanas derētu šai “koalīcijai”.

mazā
mazā

Grib palielināt dzīvotspēju rudenī vēlā… bet ne jau ar tadām becerīgām runām un čaukstēšanu. Medicīna gan dara brīnumus mūsdienās pat uz IQ- rinda gan liela