“Dārgā beibe” Sandra Sondore-Kukule pusmūžā kļuvusi par modeli

Sondore-Kukule

Prezidentu Vairas Vīķes-Freibergas un Valda Zatlera bijušās padomnieces juridiskajos jautājumos Sandras Sondores-Kukules bildes iekļuvušas pasaulē populārajā fotogrāfiju un attēlu vietnē “Shutterstock”.

Sondore-kukule1

Četrdesmit sešus gadus vecā juriste Sondore-Kukule fotovietnē, kurā ir simtiem miljonu bilžu, skatāma gan kā biznesa lēdija kafejnīcā, gan pozējot kopā ar zirgiem.

Sondore-kukule2

Žurnālam “Kas Jauns” Sondore-Kukule skaidro, ka viņas bildes “Shutterstock” ir tāpēc, ka juristes laba paziņa esot grima māksliniece Jeļena Pidjasa, kurai ar vīru ir foto aģentūra. “Ik pa laikam Jeļena man palūdz, vai varu viņas projektiem būt kā modele. Protams, tiku pabrīdināta, ka šīs bildes kaut kur var tikt publicētas. Arī šajā gadījumā, vietnē “Shutterstock”. Es piekritu.”

Iepriekš padomniece, kuru politikas kuluāros mēdz dēvēt par “dārgo beibi”, vietnē “Facebook” visiem demonstrēja sevi peldkostīmā, stāvot starp lupīnām.

1999. gadā kļuva par Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas padomnieci, bet pēc Vīķes-Freibergas prezidenta amata termiņa beigām kļuva par nākamā prezidenta Valda Zatlera padomnieci likumdošanas jautājumos. 2011. gadā Sandra Sondore Kukule bija viena no Zatlera Reformu partijas dibinātājām, kļuva par vienu no partijas valdes loceklēm, bet 2011. gada beigās kļuva par ārlietu ministra Edgara Rinkēviča padomnieci.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Avots: jauns.lv

 

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


1
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dimebagdarell
Dimebagdarell

Es domāju, ka viņa publicēs atbildi Daugavpils “princesas” sesijai…….bet nekā…..