Bordāns: Iekšlietu ministrs Ģirģens savu saimnieku labā mēģina destabilizēt valdību

Bordāns

Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV) mēģina destabilizēt valdību, intervijā TV3 raidījumā “900 sekundes” teica tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP).

Lūgts komentēt Ģirģena iepriekš pausto, ka partijas “KPV LV” kādreizējais līderis Artuss Kaimiņš šobrīd faktiski darbojas Jaunās konservatīvās partijas (JKP) labā, un vaicāts, cik saskanīgi ir JKP un Kaimiņa uzskati un nākotnes plāni, Bordāns norādīja, ka šajā gadījumā ir jārunā “pilnīgi par citu lietu”.

“Ģirģena kunga rīcība, gan melojot par Tieslietu ministrijas darbību, gan manu darbību, gan Jaunās konservatīvās partijas lietām, – viņš pauž savu saimnieku interesi destabilizēt darbu valdībā,” tā izteicās Bordāns.

“Neapšaubāmi atgriežas [Aināra] Šlesera ietekme “KPV LV”, iespējams, ka vēl kāda cita. Ģirģena kungs ir šī izpausme, un ir mazāk jāpievērš uzmanība tam blefam, ko viņš stāsta, bet vairāk tam faktam un formai, kā viņš šobrīd mēģina destabilizēt valdību, kas ir ļoti nepatīkama [Aivaram] Lembergam, Šleseram un tamlīdzīgi,” uzskata Bordāns.

Vaicāts, vai saskata potenciālu sadarbību ar Kaimiņu, ministrs norādīja, ka tas vispirms ir jāprasa Kaimiņam.

Tomēr, Bordāna prāt, Kaimiņš un arī Aldis Blumbergs ir deputāti “ar sirdsapziņu, kuri nav pārdevušies”.

Visu interviju var noskatīties ŠEIT.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti  un ministri, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
taka
taka

Jancīt, tu esi melojis no pašiem pirmsākumiem, tāpēc zūdi migla, kamēr zeme tevi tur… Tevis dēļ zūd ticība visam labajam, FUI!

Stienis
Stienis

Es teiktu, ka ir jāpatriec gan Bordāna virknējums, gan KPV pulciņš. Ļaudis demonstrē pilnīgu plānprātību.

esssssss
esssssss

patriec tik sevi jo tev tikai sava kunga roka intersee …roklaiza