Bondars ignorē Covid-19 ierobežojumus – veikalā pieķerts bez aizsargmaskas

Bondars
Foto: Twitter_Sarmīte Kolāte

Trešdien, 14. oktobrī, spēkā stājās prasība lietot sejas aizsargmasku publiskās vietās un, kamēr vienkāršā tauta to centās darīt, Saeimas deputāts Mārtiņš Bondars (Attīstībai/Par!) , šķiet, neņem to galvā un iepērkas bez tās.  

Bondars vēlāk publicējis skaidrojumu šādai rīcībai – atvainojies par savu “neapdomīgo rīcību”, kā arī centies taisnoties, ka masku aizmirsis mājās, tomēr kritiķi šos attaisnojumus noraida. 

Deputāts LTV “Panorāmā” taisnojies, ka apsargs esot “ļāvis fiksi ieskriet veikalā un paņemt, kas vajadzīgs”, un tas esot bijis pavisam īss mirklis. Viņš arī piebilda, ka šodien, apmeklējot diskusiju par vēža pandēmiju, masku esot lietojis un pavadījis tajā divas stundas. Uz veikalu maska neesot “paņēmusies” pieraduma dēļ.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar