Binde: LMT neplāno savā viedtelevīzijā raidīt Krievijas propagandas kanālus

Juris Binde LMT

“Es neredzu iemeslu, kāpēc mums vajadzētu pārraidīt Latvijai nedraudzīgu informāciju. Mēs neplānojam to darīt,” komentējot LMT izvēli neiekļaut viedtelevīzijas piedāvājumā Krievijas TV kanālus, raidījumā “1:1” sacīja LMT prezidents Juris Binde.

“Tajā pat laikā mums nav nekādu iebildumu pret to, ka filmas vai videomateriāli ir dublēti arī krievu valodā, un tas ir tikai normāli. Bet Latvijai nedraudzīgu informāciju mēs nepārraidām,” piebilda Binde.

Atgādināsim, ka lielas sabiedrības daļas sašutumu un nosodījumu ir raisījis fakts, ka Latvijas valstij daļēji un pastarpināti piederošais Lattlecom, kas šopavasar maina zīmolu un uzņēmuma nosaukumu uz tet, savā pamatpaketē iekļauj arī Krievijas propagandas kanālus.

Visu sarunu ar LMT prezidentu Juri Bindi var noskatīties ŠEIT.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter, Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


7
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Brunis Džordano
Brunis Džordano

Domājams tiešām TELE 2,ar šiem nazikiem nezini kā sanāk?!

Jancis
Jancis

Laba,sakarīga,demokrātiska kompānija TELE 2,lai tas binde iet…………

Lamata
Lamata

Latvijas TV nav ko skatīties. Izsalkušajiem 30 % , kuri eksistē zem iztikas līmeņa ,atliek skatīties nepārtrauktos kulinārijas šovus, turku , meksikāņu filmas un austrāliešu šovus vai vācu filmas ar obligātajiem zirgiem tajās, un jeņķu lētiniekus. Debilizē jau tā kopš dzimšanas debīlos.

Beņja
Beņja

Galīgi sačakarēts čalis,es tev maksāju un tu rādīsi man ko vēlos.Kādi idioti lepnumā parādās!binder,man bbc un dw murgus negrūdīsi

Ripa
Ripa

Tikai Lattelekom un alkatīgajam Gulbim nauda nesmird, pofig ko rādīta! Kaut vai pretvalstisku propogandu.
Īsta Šķēles laika asiņaino punduru skola….

Lamata
Lamata

Ja cilvēkam nav smadzeņu , tas nekad neatšķirs propagandu no faktiem. Pretvalstisku vai pašmāju propagandu vai jebkuras valsts.

Sports
Sports

Iekļaujiet Eurosport HD kvalitātē, tad būšu jūsu klients