Bijušie KPV LV valdes locekļi izveidojuši biedrību “Tuvāk tautai” ar mērķi pārtapt partijā

līgums

Vairāki bijušie partijas “KPV LV” valdes locekļi ar citiem bijušajiem biedriem ir nodibinājuši biedrību “Tuvāk tautai” ar mērķi tuvākajā nākotnē nodibināt jaunu politisko partiju.

Starp biedrības dibinātājiem ir bijušie “KPV LV” valdes locekļi Artūrs Vējš, Agnese Zaļakmentiņa un Elita Lazda.

Nevalstiskā organizācija ir dibināta kā platforma sabiedrisko domu apmaiņai, viedokļiem un projektiem un, lai veicinātu zināšanas par politiskajiem procesiem, skaidro tās dibinātāji.

“Mums ir svarīgi noskaidrot iedzīvotāju vajadzības un aizstāvēt tās sadarbībā ar institūcijām un nevalstiskajām organizācijām,” teikts organizācijas izplatītajā paziņojumā. Plānotā jaunā politiskā partija paredzējusi strādāt sociāldemokrātiskā virzienā, kā prioritāti nosakot rūpes par mazāk aizsargātajām cilvēku grupām – darba ņēmēju, mazo uzņēmēju un mazo zemnieku.

“Par savu galveno darba metodi mēs uzskatām konservatīvismu – mums ir svarīgi saglabāt tādu vērtību sistēmu kā miers, regularitāte, stabilitāte, kārtība. Konservatīva politika uzticas pārbaudītām vērtībām, pārmaiņas ievieš pārdomāti, neeksperimentējot ar iedzīvotājiem un uzņēmējiem,” skaidro bijušie “KPV LV” biedri.

“Politiskā kultūra Latvijā ir kritiska, politiķi nespēj (..) risināt valstiskus jautājumus visu iedzīvotāju labā, bet tā vietā sacenšas ar daiļrunību un citu kritizēšanu,” teikts biedrības paziņojumā.

Kā ziņots, “KPV LV” vairākas reizes ir mainījušies valdē esošie locekļi, un, kad tajā bija “Tuvāk tautai” dibinātāji, viņiem par partijas politiķu rīcību veidojās konflikts ar daļu no tās Saeimas deputātiem un ministriem.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
gribulītis
gribulītis

Aizmirsa pielikt vienu vārdiņu,būtu Tuvāk tautas kabatai.

Kaža
Kaža

Neticu,ka labējās partijas biedrs var kļūt par sociāldemokratu.No komunista līdz fašistam gan ir viens solis,jo viņus saista līdzīga ideoloģija.Pie mums, ja kāds to vēlās redzēt,tas ir vērojams ilgstoši ik uz soļa.

Kasiņš
Kasiņš

Bariņš salašņu klusībā cer, ka nebūs jāsāk strādāt…