Bijusī ministre, Saeimas deputāte Ramona Petraviča pozē jutekliskā fotosesijā

Ramona Petraviča
Ekrānuzņēmums no žurnāla "Klubs"

Bijusī labklājības ministre Ramona Petraviča (54) jaunākajā žurnāla “Klubs” numurā redzama neierastā ampluā, bez lietišķā kostīmiņa, kādā viņu vērojam reportāžās no parlamenta – Saeimas deputāte šoreiz ļāvusies intīmai un jutekliskai fotosesijai.

“Vienaldzīgo nebūs, jo daļa tas, ka bildes ir foršas, daļa kritizēs, ka politisks cilvēks atļāvies ko tādu,” intervijā žurnālam “Privātā Dzīve” smej deputāte.

Pirms piekritusi šādam izaicinājumam, deputāte vaicājusi tuvinieku viedokli – kā uz to raugās tuvi cilvēki gan ģimenē, gan politikā. Atbilde bijusi pārsvarā pozitīva.

Fotografēties Petraviča piekritusi ar mērķi iedrošināt sievietes būt pārliecinātām par sevi, celt savu pašapziņu.

“Ne jau gadu skaitlis ieliek kādos rāmjos, bet tas, kā pati jūties, tāpēc iesaku sievietēm uzdrīkstēties. Sievietes, kas izsaka komplimentus, jautā, kā spēju izskatīties tik labi – kāds tam ir noslēpums. Nezinu, vai ir kāds īpašs noslēpums. Daudz kas atkarīgs no tā, vai un cik laika sieviete velta sev,” žurnālam “PDz” stāsta Petraviča.

Fotosesiju var apskatīt žurnāla “Klubs” jaunākajā numurā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
žabo
žabo

Te katrai damai ir jāsaprot kā var savākt nepieciešamo balsu skaitu iekļūšanai Saeimā. Nebūs viegli un konkurence augsta.

Toļiks
Toļiks

Neparasti daudz sieviešu komentāru. Kā parasti pie mums. Atliek vienai pacelt galvu uzreiz latju pelēču bars metas plosīt.

Droška
Droška

Skatamies un … tāda laimes sajūta. Mūsu valsts ir pilnīgā drošībā- Nacionālās drošības padomes lockle. Un nekādu divdomību. Te visi kārumnieki tikai caur gaismas sietu. Skatiet bildes, lai justos pilnīgā drošībā, pārleicinoši. Tāpēc jau arī iekšleitu ministrei tās pāris nedēļu velāk tas demo-zogs vai vēl pēc mēnešā– nekādu satraukumu. kaut kas kaut kā bus.
Un tomēr bildes – te katra platīna blondīne redz savu laimes piepildījumu patiesā feminismā.

Anna
Anna

Kundzīte atrāda savas patiesās spējas. Laikmets, kurā atklātībai nav nekādu robežu. Parāda kas slēpjas zen kostīmińiem. Gaidam nākamo sēriju…

Gusļiks
Gusļiks

Rakstnieks Lapsa salaiž ar Petrāviču vienu reizi nedēļā, pārsvarā ceturtdienās, Rehabilitation Centerā Sanatoriumā Belorusija .

AndrisR
AndrisR

Romas Senātā par senatoru ērzeli reiz iecēla. Kurš runu vietā zviedza pēc ķēves.
Latvija šajā ziņā arī tuvojas “civilizētajai” Rietumu pasaulei.

CV taisīšana
CV taisīšana

Daile- te kā mācību līdzeklis kā kļūt par ministri ar nepārprotmu IQ

Horus
Horus

Man patīk tādas koptas. Jaunākais ir domāts decembra numurs?

Ja ba da ba do
Ja ba da ba do

Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre Rīdzenes restorānā palīdusi zem galda apmierināja miljardieri Abramoviču.

Píters
Píters

Bikses pogāji vaļā šim?

motorhead 1916
motorhead 1916

Nav tak shai nekaadas vainas, kamdeelj gan ne? Vispaar dereetu kaadu Saeimas seedi pa pliko sariikot. Pa lielam gan laikam skatoties vareetu apvemties no tiem vepriem, bet ir tomeer Muurniece, Stepanova… ;-)

Bujāns
Bujāns

Man rodas sajūta, ka apvemties varētu arī tavā gadījumā – tava trulā teksta dēļ.

Skolnieciņš
Skolnieciņš

Ja Saeimas sēdi rīkos pa pliko, tad latviešiem no redzētā iestāsies kultūršoks. Resni, nekopti rumji, kas naski rij tautas sūri, grūti nopelnīto naudu. Šausmas!
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš