Bijusī iekšlietu ministre Golubeva varētu startēt Eiroparlamenta vēlēšanās

Marija-Golubeva

Bijusī iekšļietu ministre Marija Golubeva, iespējams, kandidēs gaidāmajās Eiroparlamenta vēlēšanās, vēsta žurnāls “Privātā Dzīve”.

Pēc neveiksmes Saeimas vēlēšanās Golubeva vairs nav “Kustība Par!” valdē.

Pērnā gada nogalē eksministre kopā ar sievu Diānu Ieleju atpūtusies Itālijā, bet nu abas pārcēlušās uz Vāciju, kur Golubeva kā vienīgā no Latvijas saņēmusi Roberta Boša fonda akadēmijas stipendiju un nu strādā pie nopietna projekta saistībā ar Eiropas palīdzību Ukrainai un Moldovai.

Kā “Privātajai Dzīvei” skaidro bijusī ministre, stipendijai varēja pieteikties nevalstisko organizāciju pārstāvji, bijušie politiķi, aktīvisti un domātāji – cilvēki, kas līdz šim kaut ko izdarījuši citu labā. Pētnieku komandas projekts ilgs līdz vasarai, un tieši tik ilgi arī Golubeva dzīvos Berlīnē. Uz projekta laiku viņai Berlīnē piešķirts mājoklis. “Pēc tam vai nu kaut kur citur došos veikt pētījumus, vai atgriezīšos mājās,” “PDz” stāsta Golubeva.

Arī ārzemēs viņa seko līdzi aktualitātēm pašmāju politikā un sava amata pēcteci Māri Kučinski dēvē par profesionāli. Komentējot savus savus nākotnes plānus, Golubeva pieļauj, ka varētu startēt Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2024. gadā.

Savukārt žurnāls “Kas Jauns” izpētījis, ka Golubevai ir lieli parādi, bet nav nekādu uzkrājumu. Kā rāda pēdējā amatpersonas deklarācija, Golubevai nav nekādu naudas uzkrājumu, toties ir vairāk nekā 120 000 eiro lielas parādsaistības. Viņa brauc ar 2018. gada izlaiduma “Nissan Juke” un ir īpašniece zemei Rīgā un Sabilē, kā arī būvei Rīgā.

Šovasar Golubeva svinēs savu 50 gadu jubileju.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: “Privātā Dzīve” un “KasJauns”

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Sieva
Sieva

Vienīgais rādītājs ,kas viņu kvalificē uz Eiroparlamentu , viņai ir !

pareizais
pareizais

Kas ar šo valsti notiek?Ja ne dibenrasts, tad lesbijiete!

pareizais
pareizais

Par lesbijietēm nebalsoju!

Temīda
Temīda

Krievijas aģente. Viņbas uzdevums bija vājināt robežu un aizkavēt žoga izbūvi. Ierobežot pasu un ID karšu izsniegšanu. Piesegt citus aģēntus utt. Redzēsim kā Latvijā krievu aģentūras tīkls uzdarbosies, lai dabūtu savu cilvēku Briselē…

vecā vīzda freiberga
vecā vīzda freiberga

Viss pareizi. Tikai precizēsim. Viņa ir sorosīte (ne par velti pat pārvācās uz Berlīni, kur atrodas šo deģenerātu tīkla Eiropas śtābs). Šie deģenerāti nesaprot, ka kalpojot sorosam viņi kalpo arì putinam, jo šakālēns soross ir akelas putina dibena bučotājs.

Kirpičinskis
Kirpičinskis

Tādus klaunus debīļu tautele ievēlēja.

yyyy
yyyy

Neesmu nacionālists, taču izlasīju LT eiroparlamentāriešu vārdus – lietuviski uzvārdi vien. Bet Latvija jau nav Lietuva.

ruksis
ruksis

Ambicioza bābele. Man viņa nemaz nepatīk.

cūka
cūka

Tu jau arī viņai nepatīc! Un nevari patikt- pēc definīcijas! Bet tas par tevi liecina tikai labu.

debīlais bondars
debīlais bondars

Es arī gribētu uz briseli. Paēst kāpostus. Sēdi, kasi kuli, a naudu ieskaita. Mečta ņi rabota

Collateral damage
Collateral damage

Traks, vai? Golubeva ir lesbiete, tas fakts, tomeer NAV tak vinjai KULES! ;-)

Kas ir , tas ir, kā nav,tā nav
Kas ir , tas ir, kā nav,tā nav

Viņa ir vīrs, bet kules viņai patiešām nav.

ziba
ziba

un konkurēt ar formalīna čakši? Neparasti