Bijušais Saeimas deputāts no “Saskaņas” frakcijas Valērijs Agešins Liepājas skolā mācīs vēsturi

Valērijs Agešins
Foto no Facebook

Sešu Saeimu deputāts un 1.numurs Kurzemes sarakstā 14.Saeimas vēlēšanās Valērijs Agešins, kurš, “Saskaņai” nepārvarot 5% barjeru, nekļuva vēlreiz par Saeimas deputātu un palika “aiz strīpas”, savā Facebook lapā paziņojis, ka pieņemts svarīgs lēmums – jaunajā mācību gadā viņš strādāšot Liepājas 7. vidusskolā par vēstures un sociālo zinātņu pasniedzēju 8. – 12. klasēs.

“Tas ir skolas administrācijas konstruktīvs piedāvājums un mans pārdomāts lēmums. Nepieciešamās zināšanas un kvalifikācija ir. Ceru, ka visas ieinteresētās puses paliks apmierinātas un mums viss izdosies!”, pārliecināts Agešins.

7. vidusskolas direktors Pāvels Jurs portālam irliepaja.lv apstiprina, ka Agešins skolā strādās, un tas būs viņa pamatdarbs ar pilnu slodzi. “Paldies viņam par! Līdz ar to pedagogu štats skolā ir nokomplektēts!” – portālam sacīja Jurs.

Kopš 1999.gada Agešins paralēli deputāta darbam strādājis par pasniedzēju Baltijas Starptautiskajā akadēmijā (iepriekš – Baltijas krievu institūts).

Avots: irliepaja.lv

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
hei, Kariņ !
hei, Kariņ !

Kad tiks skolas latviskotas, ar vienu mācību programmu ?

nunu
nunu

psrs vēsturi vai!

Ārprāts
Ārprāts

Vai tad viņš kādu citu vēl zina?