Bijušais ministrs Daniels Pavļuts atradis darbu ar medicīnas jomu saistītā jaunuzņēmumā

Daniels Pavļuts

Bijušais veselības ministrs Daniels Pavļuts (“Attīstībai/Par!”) kopš pērnā gada beigām nestrādāja algotu darbu, taču nu rosās pat divās jomās, liecina viņa ieraksts vietnē “LinkedIn”.

Pērn oktobrī, uzzinot 14. Saeimas vēlēšanu rezultātus, partijas “Kustība “Par!”” valdes priekšsēdētājs Daniels Pavļuts un valde pilnā sastāvā atkāpās. Kā liecināja Pavļuta ieraksts sociālajā vietnē “LinkedIn”, viņš ātri vien bija uzsācis jauna darba meklējumus.

Šobrīd Pavļuta “LinkedIn” rāda, ka kopš šī gada marta viņš darbojas Rīgā bāzētā medicīnas jomā strādājošā jaunuzņēmumā “Longenesis” kā padomnieks.

“Atbalstu “Longenesis” biznesa attīstības centienus Baltijas un Centrāleiropas un Austrumeiropas reģionos […],” vēsta bijušā ministra nesens ieraksts profilā.

“Longenesis” ir medicīnas tehnoloģiju jaunuzņēmums, kas strādā, lai nodrošinātu “tehnoloģisku tiltu” starp veselības aprūpes iestādēm un “BioTech” nozari, skaidrots paša uzņēmuma aprakstā.

“Longenesis” mērķos ietilpst paātrināt jaunu zāļu un ārstēšanas metožu atklāšanu, lai sniegtu labāku medicīnisko palīdzību tiem, kam tā nepieciešama.

Daniela Pavļuta “LinkedIn” arī vēsta, ka pēc iepriekšējām parlamenta vēlēšanām bijušais ministrs sadarbojies ar biznesa konsultāciju pakalpojumu sniedzēju “Master Training” un bijis vieslektors Rīgas Ekonomikas augstskolā.

Kā zināms, Pavļuts, būdams partijas “Kustība Par!” līderis un 13. Saeimā ievēlēts no apvienības “Attīstībai/Par!”, ieņēma veselības ministra amatu no 2021. gada janvāra līdz 2022. gada decembrim.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


13
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
krams
krams

Svoločs!

dīvaini
dīvaini

Mati apakšgalā, nevis augšgalā.

Māris
Māris

Jāļauj Saeimas deputātiem paralēli strādāt savos iepriekšējos darbos vai arī par skolotājiem, medmāsām, sociāliem darbiniekiem, policistiem, kārtības sargiem un t.t.t. Savādāk tādi “lieli un vareni” cilvēciņi izejot no Saeimas nama kļūst par bezdarbniekiem……..

Milda
Milda

Bet vai tas atbrīvos no atbildības par desmitiem miljonu bezjēdzīgiem vakcīnu ieirkumiem? Apguva līdzekļus kā pionieris, valsts taču aizņēmās un tagad pilni ledusskapji ar pavļuta nekompetences miljoniem

Urīnstraume
Urīnstraume

Kamēr knabu vadīs resni straumes, tikmēr tādi pauti varēs nesodīti zagt un vēl saņemt par to levita pedaļas

paušs
paušs

Jei bogu, tu gan esi apčurājies.

Reālā pasaule
Reālā pasaule

Vai Ēlerte sev darbu jau atrada? Vai piezīdusies tā ka pietiek? Ja nē, bus kaut kas jādara. Soros tak esot pedāļus atstiepis. Palīdzēt nevarēs.

Tils
Tils

Kārtējais “padomnieks” kurš uz jautājumu – ko tu īsti dari? – vienā nepaplašinātā teikumā nespēj atbildēt. vēl viens censonis “ menedžē” skandināvu vējdzirnavas utt un viss ok – tādi dikti cienījami locekļi… sabiedrības

izglītības ministre Čukča
izglītības ministre Čukča

Padomnieks ir sovjets vienā citā valodā. Pimpļutam tā vispār ir dzimtā valoda. Jakas

Ieva Džerlija meita Jaunzeme (Romeiko)
Ieva Džerlija meita Jaunzeme (Romeiko)

Longenezis vnk vāc personu datus. Ar medicìnu tur sakara nekāda. Apmēram kā Adamsons ar Strautmani. Tikai lielākos apmēros. Čista krievu kantoris. Sundjukovs un ko

latviski runājošais
latviski runājošais

Nekā nesapratu.

komponists
komponists

varēs spēlēt uz ampulām

komponists
komponists

Varēs spēlēt uz ampulām.