Barča strādās par sociālo darbinieci slimnīcā

Aija Barča

Ilggadējā Saeimas deputāte un Sociālo un darba lietu komisijas vadītāja Aija Barča no 1. marta sāks strādāt Piejūras slimnīcā Liepājā par sociālo darbinieci.

Šī ir valsts kapitālsabiedrība, kurā atrodas divas klīnikas – onkoloģijas un psihiatrijas. Kā pastāstījusi bijusī deputāte, viņa konsultēšot abu klīniku pacientus, kā arī palīdzēšot sakārtot sociālos jautājumus starp pacientiem, valsti un pašvaldībām.

“Esmu profesionāla sociālā darbiniece kopš pagājušā gadsimta astoņdesmitajiem gadiem, tāpēc labprāt uzņemšos šos pienākumus. Pirms tam gan man bija rūpīgi jāizsver, kur es drīkstu strādāt, ņemot vērā likumu “Par interešu konflikta novēršanu valsts amatpersonu darbībā”. Konsultējos arī ar bijušo VID vadītāju Ināru Pētersoni, jo arī viņa bija līdzīgā situācija pēc amata atstāšanas. Bija arī citi piedāvājumi, diemžēl bez pienācīgas dokumentu noformēšanas,” pastāstīja Barča.

Bijusī deputāte no Zaļo un zemnieku savienības saraksta balotējās arī 13. Saeimas vēlēšanās, bet palika pirmā aiz svītras.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook un Twitter!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


6
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Brigita
Brigita

Piejūras slimnīcā jau ir sociālais darbinieks, jeb to pabīdija malā izveidojot papildu štata vietu . Interesanti ar kādu algu??????????? Kur skatās un ko domā Vilnītis. Kauns par tādiem bijušiem deputātiem svītrojumi to apliecināja. Nudien smieklīgi par viņas vīziju ko viņa darīs ar psihoneiroloģiskiem slimniekiem!!!!!!. Ne sirdsapziņas ,ne goda ,ne kauna.

ozols
ozols

Barčas kundze, laiks pensijā! Un kādā vēl! Ļaujiet strādāt un pelnīt jaunajiem! Nevaru iedomāties Jūs kā sociālo darbinieci. Jums ir grūti tikt vaļā no ZZS retorikas un “rūdījuma.” . Tas tāds augstprātīgs un skarbs.

Samanta
Samanta

Domājams,ka ne slikta vecuma pensija,vai tad negribas atpūsties?

teātris
teātris

Aija Barča (dzimusi 1949. gada 26. oktobrī Usmas pagastā. A. Barča bijusi Saeimas deputāte piecos sasaukumos, Liepājas partijas biedre, tādējādi pārstāv Zaļo un Zemnieku savienīb beigusi Liepājas Pedagoģisko institūtu, augstskolu “Attīstība”, bet 2005. gadā ieguvusi maģistra grādu sociālajā darbā Liepājas Pedagoģijas akadēmijā. Darbojusies Liepājas pašvaldībā, sociālās aizsardzības jomā.

Ehhinikoks
Ehhinikoks

Bija arī citi piedāvājumi, diemžēl bez pienācīgas dokumentu noformēšanas,” pastāstīja Barča. -Kā to saprast!!?

Kā bija paredzams
Kā bija paredzams

Tieši tā arī saprast – aploksnītes :) Vēl prasījusi VIDam padomu, kā labāk izgrozīties :))