«Attīstībai/Par!» Saeimas frakciju vadīs Golubeva

Marija Golubeva

Daniels Pavļuts (“Attīstībai/Par!”), kurš janvāra sākumā apstiprināts veselības ministra amatā, noliks Saeimas deputāta mandātu un viņa vietā partiju apvienības “Attīstībai/Par” frakciju parlamentā vadīs Marija Golubeva.

Pavļuts intervijā Latvijas Radio raidījumā “Krustpunktā” stāstīja, ka pirmdien, 11. janvārī, parakstījis iesniegumu par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu. “Šādam manam solim ielēkt Veselības ministrijā kā krīzes vadītajām ir sekas – ir jāpārplāno arī citas dzīves jomas,” skaidroja Pavļuts.

Pavļuts līdz šim bija “Attīstībai/Par” frakcijas vadītājs Saeimā. Viņa vietā šī amata pienākumus pārņems Marija Golubeva. Savukārt partijas “Kustība “Par”” vadībā Pavļuts formāli paliks.

“Tajā pašā laikā pēc būtības partijas valdes darbā pašvaldību vēlēšanu priekšvakarā ir nepieciešami pārkārtojumi. Pienākumus starp valdes locekļiem būs jāpārdala. Kādam no kolēģiem būs jāuzņemas lielāka loma – pēc būtības aizvietot, darīt tos darbus, kurus es esmu ikdienā veicis kā partijas faktiskais vadītājs,” sacīja politiķis.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


Lasītāju viedokļi

avatar