“Attīstībai/Par!” Rīgas mēra amata reālākais kandidāts – Daniels Pavļuts

Pavļuts

Politisko apvienību “Attīstībai/Par!” veidojošās partijas “Latvijas Attīstībai” līderi kongresā sestdien norādīja uz nepieciešamību pēc nākamajām pašvaldību vēlēšanām pārņemt varu Rīgas domē, kā arī turpināt virzīt svarīgas reformas valstiskā līmenī.

Vairāki runātāji vērsa uzmanību uz labajiem panākumiem, kas gūti partiju apvienībās ar citiem spēkiem, kad iepriekš ticis startēts Rīgas domes, Saeimas un Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās.

LA valdes loceklis Edgars Jaunups savā uzstāšanās reizē norādīja, ka vēlēšanās nevienai partijai nekas nepienākas automātiski, bet panākumi tiek gūti grūtā un ļoti svarīgā darbā. Viņš norādīja, ka zīmīgs piemērs, ka laba startēšana vēlēšanās nav pašsaprotama, bija tas, ka tādas vērā ņemamas partijas kā Zaļo un zemnieku savienība un Jaunā konservatīvā partija neiekļuva EP.

Pēc Jaunupa teiktā, LA un arī tās veidotā partiju apvienība “Attīstībai/Par!” (AP) pretendē uz to, lai politikā būtu uz ļoti ilgu laiku. Viņš akcentēja, ka arī šajā jomā nekas nav pašsaprotami, ka katru dienu ir jāizcīna “vieta uz pjedestāla” un katras vēlēšanas ir jauna sacensība. Lai 2021.gadā labi startētu vēlēšanās, LA un AP jāsāk strādāt pie tā jau pašlaik.

Ņemot vērā, ka Rīga ir “mūsu elektorāta sirds”, tad, tikai panākot viduvēju rezultātu Rīgā, politiskais spēks var daudz zaudēt, brīdināja Jaunups. Reizē viņš optimistiski prognozēja, ka AP būs viena no galvenajām izvēlēm šajās vēlēšanās kā uz reformām virzīts politiskais spēks.

Pašlaik partijā par reālāko iespējamo Rīgas mēra amata kandidātu apspriež Danielu Pavļutu, kurš pašlaik ir “Attīstībai/Par!” Saeimas frakcijas vadītājs.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir jauna sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt arī šajā publikācijā pieminētā deputāta datus – izglītību, parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, “partiju tūrismu” un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums Facebook ,Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Sonandre
Sonandre

Pazodis jau par OIK afēru būtu izolējams…Izskatās, ka vēl nav gana….

jojo
jojo

Viss,kas palicis pēc Nila un Andra,tiks sadalīts starpMartinsonu un nabaga žīdiņiem.

lili
lili

Kooo….????? Ja tadi Pauluti un co tiks pie stures Rigas dome …nebus brinums ka zagts un shemots bus vel vairak ka Saskanai….