Atkāpjas partijas “Kustība Par!” valde

kustība PAR

Partijas “Kustība “Par!””, kura kā daļa no apvienības “Attīstībai/Par” nepārvarēja 5% barjeru iekļūšanai Saeimā, valdes priekšsēdētājs un valde pilnā sastāvā atkāpās, uzņemoties atbildību par 14. Saeimas vēlēšanu rezultātiem, informēja partija.

Partijas “Kustība “Par!”” valdes locekļi turpinās pildīt savus pienākumus līdz ārkārtas kongresam, ko sasauks 3.decembrī. Tajā plāno ievēlēt jaunu partijas valdi, jaunu priekšsēdētāju un lemt par partijas stratēģiju nākošajiem četriem gadiem.

Līdz tam partija plāno izvērtēt pēdējo četru gadu darbības un četru vēlēšanu rezultātus, izvērtēšanā iesaistot partijas institūcijas, biedrus un ārējos ekspertus. Partija “Kustība “Par!”” vērtēs arī apvienības “Attīstībai/Par!” darbību.

Partija uzskata, ka tai ceļš Latvijas sabiedriskajā un politiskajā dzīvē ir jāturpina. Tam nepieciešami organizatoriski, finansiāli un reputācijas resursi, norādīts paziņojumā.

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Avots: lsm

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


3
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Otto
Otto

Papļūts par vakcīnu otkātu pabeigs nama būvi Ogrē , tagad vairs policija viņu neapsargās , jābūvē 5m žogs !

Ha Ha
Ha Ha

Kā tad cels? Žogi tak Pabrika kompitencē!

progresīvie deģenerāti
progresīvie deģenerāti

cilvēknīdēji atkāpuśies? Žēl. Kaut arī viņi mūsu konkurenti, mēs viņus ienīstam