Ašeradens izpļāpājās? Siliņa ministra izteikumus par iespējamu PVN celšanu nosauc par spekulācijām

04.06.2024. Ministru prezidente Evikas Siliņa vada valdības sēdi. Foto: Gatis Rozenfelds, Valsts kanceleja

“Ne valdības, ne koalīcijas līmenī nav bijusi pat diskusija par nodokļu darba grupas rezultātu, kas vēl nav tapis. Attiecīgi jebkuras spekulācijas par specifiskām izmaiņām ir nepamatotas,” reaģējot uz finanšu ministra izteikumiem par iespējamu PVN celšanu, “Facebook” raksta Ministru prezidente Evika Siliņa.

Ministru prezidente raksta, ka ļoti labi izprot iedzīvotājus, kuri reaģē uz jebkurām potenciālām izmaiņām, kas var ietekmēt viņu ienākumus vai palielina izdevumus.

Siliņa no finanšu ministra sagaida budžetu, kas netiek veidots uz cilvēku rēķina, un nepasliktina iedzīvotāju ekonomisko situāciju.

Nodokļu darba grupas ziņojumu Siliņa vērtēšot kā kopumu, īpaši pievēršot uzmanību tam, vai piedāvātās izmaiņas stimulē ekonomisko aktivitāti, vienkāršo nodokļu nomaksu un ir samērīgas.

Ļoti labi izprotu iedzīvotājus, kuri reaģē uz jebkurām potenciālām izmaiņām, kas var ietekmēt viņu ienākumus vai…

Posted by Evika Siliņa on Ceturtdiena, 2024. gada 6. jūnijs

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


11
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Rambo
Rambo

Evika, es tev dodu buču, bet ne savu balsi.

Zojka
Zojka

Ukrainai takš jāpalīdz !

Evika
Evika

Vai viņš ir muļķis , nodokļu celśanu pateikt pirms vēlēšanām , kurš muĺķis tagad balsos par Vienotības bandu ?

Zvaigzne
Zvaigzne

Muļķu mums pietiek – balsos! Redzēsi!

jautājums
jautājums

Protams, ka cels, mazticams ka FM nezina, ko runā!

jampidl jampidl vau vau vau
jampidl jampidl vau vau vau

Premjere nesodīja Ašerādenu par iespējamu viagras lietošanu darba laikā nodokļa pacelšanai.

Sokrāts
Sokrāts

Evika, vai tu nesaproti, ka bagātniekiem ir jāmaksā augstāku ienākuma nodokļa likmi un mazturīgiem mazāku? Tā tas ir attīstītās valstīs.

parasti sliktākais scenārijs
parasti sliktākais scenārijs

Esmu ievērojis ka līdzīgos gadījumos beigās izrādās ka nav ne spekulācijas ne baumas. Atceros kā neilgi pirms kovid komandantstundas un mājsēdes arī stāstīja ka nekāda mājsēde netiek plānota, tās esot baumas ar mērķi sašķelt sabiedrību, notiekot hibrīdkarš, tiktoku vainoja, ka neko tādu valdība neplānojot. Jau pēc dažām dienām izrādījās ka nav baumas. Toreiz internetā staigāja bilde ar nofotogrāfētu telefonu kurā atvērts dokuments, kurā plāni par komandantstundu. Jo ilgāk dzīvo jo vairāk saproti ka nekam nevar ticēt. Ja kas nesen miljardu aizņēmās. Kaut kad jau būs jāsāk maksāt, arī procentus.

Seniors
Seniors

Siliņai izdevušies prātīgi spriedumi. Vienīgi par FM prāta spējām ir lielas šaubas.

raptors
raptors

Spēle “Labais un sliktais policists” :)

Zvaigzne
Zvaigzne

Protams, ka cels nodokļus, jo naudas ir tik maz, kā nekad. Gan PVN visticamāk pacels, stumjot demagoģiju par Igauniju, gan atkal ko samudžinās ar ienākuma nodokļiem.