Arvien vairāk iedzīvotāju uzskata, ka 13.Saeima strādā sliktāk nekā iepriekšējais parlamenta sasaukums

13.Saeima

Arvien vairāk iedzīvotāju uzskata, ka 13.Saeima strādā sliktāk nekā iepriekšējais parlamenta sasaukums, liecina pētījumu aģentūras SKDS veiktās aptaujas dati.

Šogad maijā iedzīvotājiem tika lūgts vērtēt, vai, viņuprāt, pašreizējais Saeimas sasaukums kopumā darbojas labāk nekā iepriekšējais. Šogad vairāk nekā puse jeb 56% aptaujāto minētajam apgalvojumam nepiekrita, tādējādi 13.Saeimas darbu vērtējot kritiskāk nekā 12.Saeimas sasaukuma veikumu.

Šādu nostāju paudošu iedzīvotāju īpatsvars gada laikā pieaudzis par sešiem procentpunktiem, sasniedzot augstāko rādītāju pēdējo desmit gadu laikā.

Pretēju viedokli – ka 13.Saeima darbojas labāk nekā 12.Saeima – aptaujā pauda 17% aptaujāto, kas ir par vienu procentpunktu vairāk nekā pērn.

Vēl 27% aptaujāto nespēja sniegt konkrētu atbildi šajā jautājumā.

Kā jau būsit ievērojuši, portālā Puaro.lv ir sadaļa “WHO IS WHO”, kur esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Foto: Saeima.lv

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


4
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
astronomija
astronomija

Neviens jau neticēja, ka var būt vēl sliktāk- pastalnieku izvēles apliecina pretējo. Paši pelnījuši tieši šādu kāpostgalvu laku un īpaši viedo valdību ar tādām bezcerības zvaigznēm

Pēteris
Pēteris

kā gribas zaņķi atpakaļ, pa visu varu
šī ir pirmā Saeima, kurā pamale sāk kļūt drusku gaišāka,
atšķirībā no iepriekšējām Saeimām, kas bija bezcerīga tumsa

Vilks
Vilks

Šī vispār nav saeima,bet melīga ,nekompetenta,varaskārīga mafija.Ceru ,ka daudzus no viņiem netiesās tik ilgi kā Lembergu.

Jurīc
Jurīc

Aptaujāto skaita nav. Metodikas nav. Ticamības intervāla nav. Kļūdas nav.
Laikam nebūs statistika, bet tukša d(^(^.