Ārlietu ministra pienākumus pagaidām pildīs Kariņš

Pēc Edgara Rinkēviča kļūšanas par Valsts prezidentu ārlietu ministra pienākumus pagaidām pildīs Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (“Jaunā Vienotība”), informēja premjera preses pārstāvis Sandris Sabajevs.

Piektdien, 7.jūlijā, Kariņš ir pieņēmis Rinkēviča atkāpšanos no amata saistībā ar Valsts prezidenta amata pienākumu pildīšanas uzsākšanu sestdien, 8. jūlijā.

Līdz jauna ārlietu ministra apstiprināšanai Saeimā ministra amata pienākumus no sestdienas, 8.jūlija, uzņemsies pats Kariņš.

Par lēmumu ir informēts Valsts prezidents Egils Levits un Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (“Apvienotais saraksts”).

Puaro.lv sadaļā “WHO IS WHO” esam apkopojuši politiķu CV. Šeit varat uzzināt, cik izglītoti ir Saeimas deputāti un  ministri, kā arī valsts amatpersonas, viņu parādsaistību apjomu, iepriekšējo pieredzi, partiju maiņu un citus sasniegumus.

Savukārt to, kurš patiesībā nosaka, kas notiek Latvijā, kurš ir ietekmīgs, kurš bagāts, bet kurš gan viens, gan otrs, uzziniet mūsu jaunajā sadaļā “Ietekme un nauda”.

Izsakiet savu viedokli komentāros un sekojiet mums  Facebook ,   Twitter,  Youtube un Instagram!

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


5
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
Dūda
Dūda

Vienotība nevar izlemt- Sprūdu vai Kolu?! Nopietni! Vienotībai jāapzinās, viena no šīm izvēlēm dārgi maksās nākamajās vēlēšanās,arī Briseli Kariņam neredzēt.

Valdis
Valdis

Man liekas, ka Kariņš jau ķīķerē uz Briseli.

vēsturnieks
vēsturnieks

Kariņam, laikam, tā ir vienīgā vieta kurā viņš var kaut ko sakarīgu izdvest.

Pateicīgā latvāņu tauta
Pateicīgā latvāņu tauta

Tad kariņam tagad jāvirza tālāk Latkrievijas un Baltkrievijas apvienošanas projekts? Varēj jau pats rinka, pats tak baltkrievs tomēr

trulā mužiku varza
trulā mužiku varza

Ko tu visu laiku savu muļķību atkārto? Urlām tā skaitās “asprātība”.