Arī “Memory water” dibinātājs Jānis Pļaviņš cer tikt pie krēsla Rīgas domē

Jānis Pļaviņš

Piektdien, 17. jūlijā, savu deputātu kandidātu sarakstu Rīgas domes ārkārtas domes vēlēšanām iesniedza arī partija “Alternative” un
“Vienoti Latvijai”.

Partija “Alternative” dibināta jau sen, bet tikai šogad tai pievienojās vairāki no partijas “Saskaņa” izslēgtie Rīgas domnieki, kuri savulaik domes kapitālsabiedrībās saņēmuši dāsnas samaksas. Valērijs Petrovs, Aleksejs Rosļikovs un Vitālijs Dubovs  tagad kļuvuši par “Alternative” saraksta līderiem.

“Mūsu saraksts nav finansiāli atkarīgs ne no viena biznesmeņa, ne no viena oligarha, ne cilvēkiem, kas no 90. gadiem sponsorē visas partijas,” LTV pauž Petrovs.

Sarakstā iekļauts vēl viens bijušais “Saskaņas” biedrs un domnieks Jefimijs Klementjevs, kurš norādījis, ka šobrīd ir bezdarbnieks.

Bet savu kandidēšanu domes ārkārtas vēlēšanās par eksperimentu sauc partijas “Vienoti Latvijai” kandidāti. Neviens no pieteiktajiem 12 kandidātiem nav partijas biedrs un no partijas tikai aizņēmušies nosaukumu, lai varētu kandidēt.

“Mērķi būtu ienest savādāku domāšanu, pieņemot lēmumus, jo partiju formātā lēmumu pieņemšana ierobežota ar savstarpējām saistībām,” pauda “Vienoti Latvijai” deputāta kandidāts Dainis Vītols.

Sarakstā vēl iekļauts bijušais domnieks Jānis Mārtiņš Skuja, kā arī “Memory water” dibinātājs Jānis Pļaviņš.

Populārākie raksti


Jūs varētu interesēt


2
Lasītāju viedokļi

avatar
jaunākie vecākie populārākie
stiprini
stiprini

Nekur tālu netiks, kamēr neiesaistīs kādu izlicu un daudzsološu zinātnieci, vismaz no bakalaura studiju pirmā kursa. Zinātnes viedums jau var būt jebkurā vecumā un sievietem ir tiesības izpausties

Udo Ulbergs
Udo Ulbergs

Turpmāk debilitātes laikmetu būtiski papildinās nelietība. Tādu prognozi analītiski stimulē pazīstamu vietējo neliešu politiskā aktivitāte gan pašaģitācijā, gan solījumos dibināt jaunu partiju; proti, neliešu partiju. Runa ir par neliešiem, kuru nelietības uzskatāms pierādījums ir viņu nelietība tādos notikumos kā Zolitūdes traģēdija, nelietīgais šarlatānisms ar “Memory water” , “mainām pasauli”. Daudzu bezprāšu morālais atbalsts ir nelietībai nācijas tēva melu atmaskošanā, kas notiek amorālā veidā un manāmi veicina morāli nenosvērtu indivīdu konsolidāciju. Publikācijas medijos norāda, ka barvežiem-neliešiem ir piekritēji jaunajā paaudzē. Par to nevajadzētu brīnīties. Debilitātes laikmets ir jaunāko paaudžu sasniegums. Psihiskās aprobežotības vidē nelietība nesastopas ne ar kādu pretestību. Tā ir… lasīt vēl »